Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišla iz Hrvatske

Bivša Feminnemka Nikol Bulat više ne pjeva, a rijetki bi je i prepoznali na novim fotografijama

Foto: Instagram
1/12
23.09.2022.
u 19:29

Ona posljednjih godina uživa podalje od očiju javnosti. Otkako je napustila grupu Feminnem o Nikol se malo toga zna.

Bivša pjevačica grupe Feminnem Nikol Bulat ne objavljuje često fotografije na društvenim mrežama, no kada to objavi, obožavatelje koji se i dalje sjećaju njezinih nastupa, iznenadi izgledom. Naime, pjevačica se dosta fizički promijenila otkad je nastupala kao dio benda, ali promijenio joj se i odjevni stil. Njezine modne kombinacije sviđaju se pratiteljima kojih sada ima preko 90.000, a osim toga primjećuju i da na svakoj novoj fotografiji sve bolje izgleda. 

Bivša pjevačica već godinama sad živi u Londonu, a nedavno je uživala u susjednoj Italiji, odakle je objavila nekoliko fotografija. Ona posljednja bila je iz Firenze gdje je pozirala u svilenoj bijeloj kratkoj haljini koja joj je savršeno istaknula zgodnu figuru i bujne grudi. Sunčane naočale, bijeli šešir i plave mokasinke dodatno su začinili cijeli izgled.

"Ciao Firenze!" , napisala je, a da se naslutiti da je u Italiji uživala s dečkom, nogometašem Ivanom Šunjićem s kojim je u vezi posljednjih devet godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Pratitelji su joj oduševljeno pisali komplimente pod fotografijama.

"Izgledaš božanstveno", "Jednostavno blistaš", "Prekrasna", "Savršena", "Krasotica", pisali su joj.

Ona posljednjih godina uživa podalje od očiju javnosti. Otkako je napustila grupu Feminnem o Nikol se malo toga zna. 

Znalo se tek da je 2011. pokušala ostvariti samostalnu karijeru no njezin prvi singl 'Strašno ti stojim' nije bio zapažen. Tada se posvetila studiju prava, a onda je otkriveno i da 34-godišnja pjevačica ljubi devet godina mlađeg nogometaša Ivana Šunjića, koji trenutno igra za Hertha BSC Berlin. Zbog ljubavi i novih poslovnih prilika napustila je Hrvatsku, a osim promjene adrese Nikol je značajno promijenila i svoj izgled pa je na novim fotografijama gotovo neprepoznatljiva. Prije odlaska iz Hrvatske Nikol i Ivan bili su u stabilnoj vezi te su zajedno živjeli na zagrebačkom Laništu, a nakon što je Šunjić iz Dinama prešao u Birmingham City Nikol je odlučila poći s njim u Veliku Britaniju i ondje gradila karijeru. No, kako Šunjić sada igra za klub iz Berlina, nije poznato jesu li se iz Britanije preselili u Njemačku. 

Koliko je poznato, do razlaza s grupom Feminnem došlo je jer se Nikol htjela isticati i imati drukčiji imidž od Pamele Ramljak i Nede Parmać, što se djevojkama nije sviđalo jer su od početka inzistirale na tome da se odijevaju slično na nastupima. Grupa Feminnem nedavno je objavila kako se vraća na scenu, zajedno sa svoje tri članice Pamelom Ramljak (42), Nedom Parmać (37) i Nikom Antolos (32). 

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar urok_eye
urok_eye
20:05 23.09.2022.

Ne pjeva, ali svejedno radi ustima

HH
Hrvoje Hrk !!
06:40 24.09.2022.

Hahaha radila karijeru u engleskoj ali ipak nista i od te karijere pa ide ko kofer sad u njemacku jer njezina je karijera biti uz dečka jer živi na njegov račun...klasična Lignja .priljepak...dečko ako si pametan rješi se te sponzoruše jer kad nogomet završiš ode ti draga jer ona je navikla na život luksuzni...jer zasto si nije našla dečka koji postavlja knauf i koji je otišo u njemačku pa da je s njim otišla...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:24 23.09.2022.

Metamorfoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije