Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
geni kameni

Bivša Feminemka na Hrgovićevoj svadbi zapjevala Thompsona i izazvala euforiju

Foto: Instagram screenshot
1/8
02.06.2019.
u 10:51

U veselom društvu na imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu feštalo se do ranog jutra u ime novovjenačnih supružnika - Filipa i Marinele Hrgović. Na vjenčanju im je zapjevala Pamela Ramljak, bivša članica grupe Feminem.

Vjenčanje Filipa Hrgovića i njegove dugogodišnje djevojke Marinele Ćaje je održano u župi Svih svetih u Sesvetama, oženio ih je velečasni Dražen Radigović koji je inače njihov duhovnik.

Prsten je mladencima donjela 6-godišnja Eva Hrgović, kći Filipovog brata Ivana. Nakon crkvenog obreda su se mladenci i njihovi uzvanici zaputili na ekskluzivno imanje Luna u Kupinečkom Kraljevcu, gdje su se gostili biranim jelima, a slavljej je trajalo ranog jutra. Par je zaplesao na pjesmu "Thinking out loud" od Ed Sheerana, a za divlji ritam i veselje na svadbi pobrinula se Pamela Ramljak.

Foto: imdb

Na svadbi ih je zabavljala bivša Feminemka koju je par odabrao da svojim pjevanjem uveliča njihov poseban dan. Dobre zabave nije nedostajalo, a ona je zapjevala i pjesmu s kojom Hrgović inače ulazi u ring - "Geni geni kameni" Marka Perkovića Thompsona.

Na Instagram Storyju je vidljivo kako energična Pamela uz stihove poznatog hita izaziva euforiju među uzvanicima, a Marinela Ćaja nije se bojala poskočiti i iz sveg glasa zapjevati.

Podsjetimo, par je zajedno odrastao u Sesvetama, a osim istog naselja, veže ih ljubav prema sportu. Ekonomistica koja već dugo trenira odbojku i boksač znaju se od malih nogu, a upoznali su se tako što je Marinelin brat trenirao boks u istom klubu kao i Hrgović. Nakon gotovo šest godina veze, odlučili su se na velik korak – stati pred oltar i obećati si vječnu ljubav pred svima. Nedavno nam je rekao kako je to najvažniji događaj u njegovu životu i otkrio koliko se oko Marinele morao potruditi.

U galeriji na vrhu članka pogledajte video s njihove svadbe!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
10:58 02.06.2019.

Čestitke. A sad po svjetski naslov uz Thompsona. :)

PR
predator57
11:03 02.06.2019.

Iskrene čestitke Filipe tebi i odabranici, i uz Thompsona po zlatnu titulu. Uz tebe su svi hrvati, ne oni koji se busaju samo u prsa sa fihom u đepu, i ne lopovi.

DU
Deleted user
12:16 02.06.2019.

Službeno, radi reda ...a poslije samo za odabrane vrtimo žarulje, Filipu sve čestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije