Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuga

Bivša dječja zvijezda preminula: Sin odlučio isključiti aparate za disanje

Foto: Profimedia
1/5
11.07.2019.
u 08:30

Nickerson je doživjela teški moždani udar prošle godine i od tada je bila u stanju sličnom komi.

Bivša dječja zvijezda Denise Nickerson, koja je igrala Violet Beauregarde u filmu u filmu 'Willy Wonka i tvornica čokolade' skinuta je s aparata za disanje, te je preminula prije sat vremena.

Njezina obitelj je se odlučila na taj korak jer joj se stanje jednostavno pogoršava.

- Samo su isključili svu opremu. Ništa nije pomagalo, samo joj je bilo sve gore - napisao je njezin sin Josh na Facebooku i dodao: - Rekli smo joj će sve biti u redu.

Nickerson je doživjela teški moždani udar prošle godine i od tada je bila u stanju sličnom komi.

- Ne znamo koliko još ima vremena. Može imati nekoliko sati ili nekoliko minuta, Ali bez obzira na sve ona je već na boljem mjestu. Mi samo želimo da joj bude ugodno - rekao je Josh.

Ključne riječi

Komentara 2

MR
mira.radic.90
11:16 11.07.2019.

Za eutanaziju sam.Da je liječnik smatrao da žena ima šanse ,ne bi ni bilo dozvoljeno obitelji da skine gospođu s aparata.

OB
ObrenM
09:03 11.07.2019.

Ovo je vrhunac zla.Niti godinu dana od mozdanog udara "sin" polusvijesnu majku u ime ljubavi ,skida sa aparata.Ima joj obraza jos i reci-"Sve ce biti u redu".Sada zeli da mu cijeli svijet aplaudira.Kakovo zlo je obuzelo svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije