Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup razvod

Bivša članica Spice Girls mora bivšem plaćati veliku alimentaciju

Mel B
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/2
17.07.2017.
u 08:23

Sve dok se ne okonča razvod Mel B mora uskoro bivšem suprugu plaćati mjesečno 30.553 funte

Pjevačica Mel B svojem uskoro bivšem suprugu Stephenu Belafonteu mora plaćati 30.553 funte mjesečno sve dok se ne okonča razvod, a mora platiti i njegove sudske i odvjetničke troškove.

Bivša spajsica od supruga je zatražila razvod u travnju, nakon deset godina braka. Mel B u velikim je financijskim problemima jer je tijekom zadnjih nekoliko godina suludo trošila novac na nekretnine, automobile i dizajnersku odjeću i njeni odvjetnici nisu sretni s odlukom suda da Mel B plaća bivšem alimentaciju. 

Komentara 3

PU
Pukovnik
09:32 17.07.2017.

Emancipacija zapadnog stila!

RO
rojnik
09:58 17.07.2017.

Ajde da i to jednom vidimo da žena plača suprugu alimentaciju.Dobro se oženio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije