Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO PRATITELJE

Bitorajac pokazao kako odjeven ulazi u banku: 'Luda vremena'

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
27.10.2020.
u 12:10

"Najnormalnije ovakav ulazim u banku. Prije godinu dana aktivirali bi se svi alarmi", napisao je Rene pokraj selfieja snimljenog u dizalu.  Bitorajac je odjeven u crno, a na licu ima i crnu masku za lice

Glumac i redatelj Rene Bitorajac nasmijao je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj je pokazao kako izgleda kada ulazi u banku.

"Najnormalnije ovakav ulazim u banku. Prije godinu dana aktivirali bi se svi alarmi", napisao je Rene pokraj selfieja snimljenog u dizalu. Bitorajac je odjeven u crno, a na licu ima i crnu masku za lice. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotografija je brzo prikupila više od 8000 lajkova, a Reneovi pratitelji prihvatili su šalu i ostavljali duhovite komentare.

Rene Bitorajac
1/4

"Zadnji put kad sam ja ovakav ušao u banku, stavili su me u karantenu na osam godina", napisao je jedan pratitelj. 

Rene je prije dva dana objavio i fotografiju iz osnovne škole, na kojoj pozira s društvom iz razreda.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"O.Š. Ivan Gundulić, tamo negdje početkom 80.-tih. Nemamo mobitele, nemamo kompjutore, nemamo iPade, nemamo SPSove, MP3, romobile na struju, dronove, nemamo Colu u limenci, nemamo tenisice koje svijetle, nemamo crtiće od 0-24, nemamo društvene mreže, nemamo internet, nemamo puno toga, ali zato svi imamo osmijeh na licu i imamo jedni druge. Kome je bolje", napisao je Bitorajac.

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:22 27.10.2020.

Još staviš kapu i naočale i nema šanse da te prepoznaju na kamerama. Čudim se kako pljačke već nisu zaredale.

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
13:11 27.10.2020.

Mnogi ne trebaju u banku jer na računu nemaju suhu šljivu.

ZA
zadar1
15:08 27.10.2020.

eto nemozes krmku napisati da je krmak....😎😎😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije