Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ?

Biste li vi znali odgovor na pitanje za 2 tisuće kuna? Natjecateljica je tražila pomoć džokera

Tko želi biti milijunaš?
Foto: HRT screenshot
1/6
08.10.2020.
u 21:02

U večerašnjoj epizodi popularnog kviza "Tko želi biti milijunaš?" natjecateljica Ana Ramljak prvi put je pozvala znalce na pitanju za dvije tisuće kuna.

Preko puta Tarika Filipovića večeras je u kvizu "Tko želi biti milijunaš?" sjela natjecateljica imena Ana Ramljak koja je na pitanje za dvije tisuće kuna tražila pomoć znalaca iz publike. Naime, Tarik ju je upitao koja je najčešća boja očiju novorođenčadi u Hrvatskoj.

Foto: HRT screenshot

Ponuđeni su bili odgovori plava, smeđa, zelena ili crna, a nakon rasprave s Tarikom koji joj je probao pomoći anegdotama, posegnula je za znanjem znalaca iz publike.

Iako se probala sjetiti kako je to izgledalo kod njezine vlastite djece, nije se mogla odlučiti za definitivni odgovor pa joj je pripomogao znalac Bruno i ukazao na točan odgovor – plave. Međutim, sreća je nije dugo pratila jer na pitanju za 16 tisuća kuna nije ponudila točan odgovor te je ponijela kući samo tisuću kuna.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca Velika Britanija dobila je svog milijunaša koji je sudjelovao u britanskoj inačici kviza, a ime mu je Donald Fear. Nekoliko dana nakon što je osvojio milijun funti, Fear je otkrio kako izgleda njegov život, ali i što se sve promijenilo nakon dobitka na ''Milijunašu''. Priznao je kako je preplavljen porukama starih znanaca i prijatelja koji ga sada mole da im posudi novac. – Danas sam pronašao vrlo čudno pismo iz Francuske u kojem me pošiljatelj moli za 20.000 eura. Bolje da ne govorim o silnim porukama koje dobivam putem interneta. To su neki nedostaci kad se obogatiš – poručio je novopečeni milijunaš na svom Facebooku koji je doslovno eksplodirao od poruka nakon njegove pobjede. 

FOTO: Ovako je nedavno izgledalo slavlje u Velikoj Britaniji nakon što je osvojen puni iznos

Tko želi biti milijunaš?
1/5

– Otkrio sam da imam 132 nepročitane poruke u spam sekciji u inboxu, i to od prijatelja s kojima se nisam čuo godinama – priznao je Donald koji je do prije sudjelovanja u kvizu radio kao profesor povijesti i političkih znanosti. Nakon dobitka ovaj otac četvero djece dao je otkaz, a većinu nagrade planira dati upravo svojoj obitelji, posebice onim članovima koji su zbog pandemije ostali bez prihoda. Tridesetak posto zadržat će za sebe, ali ne planira živjeti rastrošno.

 

 

Komentara 41

NE
nečešrazbojniče
21:13 08.10.2020.

Bar nije odnijela milijun sa dupinima koji svijaju gnijezda. Nikada nisam saznao da li ti dupini i lete.

AD
adminka
05:14 09.10.2020.

dosadno...ta je emisija dobra jedino za Tarika, ne mora kopati krumpire ko drugi glumci i pjevači

HT
Hrvsrpska_trgovacka_koalicija
22:08 08.10.2020.

Kljucna rijec 'novorodencad', puno djece ima svijetle oci kada se rode ali prava boja se formira s vremenom. Da je pitanje bilo opcenito medu hrvatskim stanovnistvom, odgovor bi bio smeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije