Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez trunke šminke

Biste li ju prepoznali? Nikolina pokazala kako je izgledala prije 16 godina

Foto: RTL
1/8
07.04.2020.
u 09:38

Nikolina Tutić, kandidatkinja showa Brak na prvu, prisjetila se mladenačkih dana. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj ima 15 godina.

Nikolina Tutić (31) iz showa 'Brak na prvu' prihvatila je nedavni izazov koji se širio društvenim mrežama i objavila fotografiju iz mladenačkih dana. Bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog' s obožavateljima je podijelila fotografiju na kojoj ima samo 15 godina. Mnogi su primijetili da se Nikolina od tada poprilično promijenila pa je tako iz brinete izrasla u plavušu. Nikolina je pozirala ležeći na travi u ležernom izdanju bez trunke šminke s malim štenetom.

1/5

"Na ovoj fotografiji imam 15 godina. Taj dan smo kupili psa i ja sam se slikala s njim", rekla je Nikolina za RTL.HR.  Otkrila je da tog psa ima i danas. "Rex sada ima 16 godina", dodala je Nikolina i kazala da je sa svojim psićem i dalje prijateljica.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Nikolina se nedavno u sklopu eksperimenta 'Brak na prvu' udala za Adama Kronera, no on joj se nije svidio. Njihov odnos od početka je bio poprilično distanciran, no u posljednje vrijeme Nikolina i Adam postaju sve bliži. Mnogi gledatelji zamjerili su joj izjavu s početka showa kada je izjavila da bi s Adamom možda nešto i bilo da je zgodniji.

- Ide na bolje jer sam se ja napokon malo opustila - rekla je Nikolina i dodala kako je Adam zgodan dečko. - Što god da obuče dobro mu stoji - rekla je dok su se spremali za prvi spoj. Na spoj su išli u grad, a Nikolina je priznala da joj je drago što su išli u grad, a Adam se složio s njom i rekao kako sada bolje komuniciraju i da će se ubrzo otkriti hoće li nešto biti među njima.

- Mislim da će unutar dva dana doći do definitivnog rješenja jesmo li mi jedno za drugo. Hoće li ona stvarno otvoriti, pokazati da je spremna za prijateljstvo pa na bazi toga graditi nešto dalje... Ako ne, sretno joj dalje - rekao je Adam koji smatra da su na pravom putu da se među njima razvije prava ljubav. Na spoju su pričali o stvarima van showa, a Adam je istaknuo kako mu je drago da su napokon počeli pričati o konkretnijim stvarima, a primijetio je i da je Nikolina skroz druga osoba kada je opuštena. - Od početka sam to priželjkivao - rekao je Adam.

Hoće li sve ostati tek na prijateljstvu ili se nakon krivog starta može izroditi ljubav tek ćemo vidjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije