Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika razlika

Biste li ju prepoznali? Glumila je u seriji 'Baywatch' i bila san mnogih muškaraca, a danas vodi drukčiji život

Foto: Profimedia
1/8
31.10.2022.
u 21:00

Mnogima je Nicole Eggert u seriji Baywatch bila gotovo jednako omiljena kao C. J. Parker koju je glumila Pamela Anderson ili Lani McKenzie koju je glumila Carmen Electra.

Glumicu Nicole Eggert proslavila je uloga Summer Quinn u kultnoj seriji 'Baywatch'. U 90-tima je bila seks simbol i tiha patnja mnogih muškaraca , a danas izgleda potpuno drugačije. Mnogima je bila gotovo jednako omiljena kao C. J. Parker koju je glumila Pamela Anderson ili Lani McKenzie koju je glumila Carmen Electra.

Ulogu je dobila 1992. godine, kada je imala samo 19 godina, a zbog uloge je povećala grudi, kultni crveni badić nosila je dvije godine, a dani najveće slave danas su iza nje, a brojni obožavatelji komentiraju kako je danas neprepoznatljiva.

Nicole je nedavno proslavila okrugli 50. rođendan, a fotografi su je tada uhvatili dok je obavlja kupovinu i posljednje pripreme za rođendansku zabavu. Za tu prigodu odabrala je opušteno izdanje - trenirku, a prošetala je bez trunke šminke dok je kosu podignula u neurednu punđu.

Obožavatelji na društvenim mrežama komentiraju kako ova, nekada mnogima najljepša glumica iz 'Spasilačke službe', izgleda neprepoznatljivo. Godinama se bori s viškom kilograma, a izvadila je i implantate iz grudi. Nakon 'Baywatcha' nije ostvarila neku zapaženu ulogu, a 2013. godine doživjela je bankrot nakon čega je pokrenula vlastiti posao sa sladoledom.

Eggert je majka dvije kćeri, Dilyn Elizabeth (24) i Keegan (10), a neko je vrijeme bila zaručena za kanadskog glumca Coreya Haima kojemu je spasila život nekoliko puta nakon predoziranja. Dvije godine bila je u braku s Justinom Herwickom s kojim je dobila prvu kćer. Pažnju javnosti privukla je 2018. godine kada je kolegu glumca Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje kada je ona imala samo 14 godina, no on je te optužbe odbacio. 

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:17 01.11.2022.

Bolje Baywatch nego Gaywatch

Avatar Tombstone
Tombstone
04:48 01.11.2022.

Ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije