Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kralj leonid

Bio je mišićavi Spartanac i najpoželjniji frajer u Hollywoodu, a sada su ga sustigle godine

Foto: Profimedia
1/6
16.09.2019.
u 20:38

Škotski glumac Gerard Butler nekoć je mamio uzdahe žena diljem svijeta, a tome je pridonijela uloga kralja Leonida u epskom spektaklu "300".

Diljem svijeta žene su uzdisale kada bi se Gerard Butler ukazao polugol na filmskom platnu. Škotski zavodnik proslavio se ulogama u mjuziklu "Fantom iz Opere" i epskom spektaklu "300" gdje mu je uloga kralja Leonida omogućila dugogodišnju naklonost nježnijeg spola, postavši jedan od najpoželjnijih frajera u Hollywoodu.

Isklesano tijelo, gusta brada i muževan glas uvukli su se pod kožu svim obožavateljicama, a redovito pojavljivanje na crvenom tepihu učinilo ga je neizostavnim. Čak i uloge u romantičnim komedijama poput "P.S. Volim te" ustvrdile su njego položaj najtraženijeg frajera u Hollywoodu. Iako je i danas velika zvijezda, njegove najnovije fotografije pokazuju da su Gerarda sustigle godine. Naime, viđen je kako s prijateljima ide na surfanje u Malibuu, a otkrivši goli torzo pokazao je da su se nekoć isklesane pločice istopile.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, ovaj škotski glumac i zločesti dečko Hollywooda na crvenom tepihu u Los Angelesu u kolovozu pojavio se s 48-godišnjom glumicom Morgan Brown, dugogodišnjom djevojkom s kojom je već nekoliko puta prekidao vezu. Time su dali do znanja da su prevladali prekid koji se dogodio ranije togmjeseca  i da im ruže cvijetaju. Česti prekidi njihove veze, koju su započeli 2014. godine, obilježili su holivudski par kao najnestabilnijim.

Foto: Reuters/PIXSELL

- Gerry nije spreman da se skrasi. Mislio je da je Morgan prava osoba u pravo vrijeme, ali ipak nije - rekao je izvor za strane medije dodavši da Gerard jako voli Morgan, ali da se ne može obvezati.



Poslijednji put o njihovom prekidu se pričalo prošlog studenog, a Morgan su tada fotoreporteri ulovili s Lievom Schreiberom, koji je tada prekinuo s Naomi Watts nakon jedanaest godina. Nakon jednog prekida 2016. godine, izvori su tvrdili da se Gerardu djevojke bacaju pod noge.

- Nekad mu je teško odbiti ih govoreći "Makni se, imam djevojku" - rekli su tada.
 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
21:40 16.09.2019.

Nemoguće, nisam znao da ljudi stare

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
20:59 16.09.2019.

Legenda! Boli ga k za plocice. Pokaze prstom i ima sto zeli👍

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:40 17.09.2019.

Izgeda sasvim dobro za svoje godine. Za razliku od ovog novinskog clanka koji je nakaradan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije