Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manje poznata

'Bilo je zastrašujuće'! Progovorila je o odrastanju u sjeni slavnih sestara, ali znate li za nju?

2016 CFDA Fashion Awards
Foto: INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/3
16.01.2021.
u 22:00

“Čudno je bilo odrastati s tim”, rekla je Elizabeth za podcast Jessie Ware imena “Table Manners”.

Glumica Elizabeth Olsen i sestra puno poznatijih sestara blizanki, Mary Kate i Ashley Olsen, priznala je da joj je pažnja paparazza i javnosti koju su sestre dobivale, bila “vrlo zastrašujuća” u djetinjstvu.

Inače, tri godine je mlađa od sestara koje su prije 20 godina bile na vrhuncu slave zbog serije "Puna kuća". 

“Čudno je bilo odrastati s tim”, rekla je Elizabeth za podcast Jessie Ware imena “Table Manners” i dodala: 

“Najčudnije je bilo to što vas paparazzi stalno prate, a meni je to kao djetetu bilo vrlo zastrašujuće. Bili su opsjednuti s njima kad su napunile 18 godina”.

Elizabeth je poznata i iz filma “Osvetnici". Njezin se proboj u svijet glume dogodio 2011. kada je glumila u nezavisnoj triler drami Martha Marcy May Marlene, za koju je, između ostalih, bila nominirana za filmsku nagradu Critics 'Choice za najbolju glumicu i Independent Spirit Award za najbolju žensku ulogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije