Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoki sukobi

Bilo je i fizičkih obračuna! Ove svađe obilježile su domaću scenu u 2018. godini!

Foto: PIXSELL
1/5
31.12.2018.
u 07:00

Mediji su u godini koja je iza nas pisali o brojnim svađama poznatih osoba. neke od njih bile su samo preko društvenih mreža, no bilo je i pravih fizičkih obračuna

U godini koja je iza nas u javnom je životu bilo svađa, pa čak i tuča. S jednim takvim žestokim sukobom ušli smo u 2018. godinu, kada su se nakon koncerta u Budvi posvađali, ali i fizički obračunali pjevači Bijelog dugmeta Alen Islamović i Mladen Vojičić-Tifa. 

Koje su još svađe obilježile 2018. pogledajte u videu: 

Komentara 2

SA
samograd
08:10 31.12.2018.

Od kad Tifa i Islamović spadaju u domaću scenu? Riječ domaća dolazi od riječi Dom ili Domovina a Budva ne spada u Hrvatski državni orostor da su svađe bile u Boki Kotorskoj to je nešto drugo..

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:08 31.12.2018.

Ovo je "domaće" koliko i VL...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije