Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ja to mogu"

Bilman može baš sve što poželi

ja to mogu
Foto: Dario Njavro/PIXSELL
1/7
18.01.2016.
u 15:22

Davor Bilman pobjednik je prve sezone HRT-ova showa u kojem smo pratili kako se poznati snalaze u izazovima

Plesao je na šipki, hodao na štulama, izvodio akrobacije na svili iako su mu se ruke tresle jer se boji visina, plesao je breakdance, živcirao se kad nije mogao razumjeti mađioničarski trik koji je trebao izvesti, a suvereno je ovladao i umijećem izvođenja vragolija na BMX-u...

Šale na tuđi račun

Plesač i stručnjak za poslovno savjetovanje Davor Bilman (40) pokazao je da doista može što god poželi, a to je prepoznala i publika pa ga je nagradila s najviše bodova i proglasila pobjednikom prve sezone HRT-ova showa “Ja to mogu”.

– Zaista ovo nisam očekivao. Izvrsno smo se zabavljali i posebno dobro šalili na moj, ali i na tuđi račun – komentirao je pobjedu Bilman, čije oštre, ali iskrene komentare iz showa “Ples sa zvijezdama” još uvijek jako dobro pamtimo.

Za petama mu je u showu ostala pjevačica Lana Jurčević, čije je sudjelovanje u finalnoj emisiji showa koji smo pratili posljednjih osam subota postalo upitno nakon ozljede mišića prepone zbog čega je bila i u bolnici. Iako su joj liječnici preporučili da zbog ozljede miruje i odgodi nastup, Lana je ipak stisnula zube i u nastupu s glumicom Anom Majhenić pokazala vještine na trapezu.

Marko Tolja suvereno zadnji

– Ana je bila savršena, a Vladimiru velika hvala – kazala je Lana nakon što je pokazala ono što je mogla s obzirom na ozljedu. Vladimir Ježić pohvalio je Lanu i Anu i kazao da je ponosan na njih, posebno na Lanu koja je ostala dosljedna u želji da izvede točku. Ani sam rekao da se, ako želi, može slobodno baviti trapezom – dodao je Vladimir.
Treće je mjesto pripalo Slavku Sobinu, a Ana Majhenić zauzela je četvrto mjesto.

Iza nje smjestila se Jelena Glišić, dok su šesto i sedmo mjesto podijelili Tamara Loos i Ivan Vukušić, dok se na začelju liste “zacementirao” Marko Tolja.

>>Davor Bilman proglašen pobjednikom showa 'Ja to mogu'

>>Lane Jurčević i Davor Bilman oduševili plesom na svili i odnijeli pobjedu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije