Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavrzlama

Billie Eilish 'posvađala' internet: Jesu li njezine tenisice roze ili zelene?

Foto: Instagram
1/3
21.10.2020.
u 13:44

Slavna pjevačica Billie Eilish potaknula je raspravu na internetu zbog boje svojih tenisica.

Fotografija tenisica američke pjevačice Billie Eilish ''posvađala'' je internet. Naime, Billie je slučajno pokrenula online raspravu zbog boje tenisica. Neki smatraju da su roze i bijele, dok su drugi uvjereni da su zelene i bijele.

Billie je otkrila kako je njezin otac mislio da su roze i bijele, no pokazalo se da su boje mente i bijele, što je mnoge iznenadilo. Baš kao što je i mladu pjevačicu iznenadilo to što mnogi njezini pratitelji ne vide pravu boju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jesu li tenisice Billie Eilish zelene ili roze?

Kako bi riješila zavrzlamu pjevačica je objavila fotografiju internetske trgovine preko koje su tenisice kupljene. "Ne znam što je bilo s vama i vašim jebenim djetinjstvima, ali ružičasto i bijelo?" upitala ih je, a potom i objavila fotografiju tenisica s Nikeove stranice na kojoj piše kako je riječ o tenisicama boje mente s bijelim detaljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
PetiElement
14:17 21.10.2020.

Posvađani ste vi s pravopisom.. i pismenošću uopće.... eventualno je "posvađala korisnike interneta", ali "posvađala internet", čak i u navodnicima, zvuči idiotski...!!!!

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:04 21.10.2020.

U njenim su očima potpuno šarene !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije