Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi prijatelj

Bili su uz njega u teškom razdoblju, a odužio im se poklonom koji neće nikad zaboraviti

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.09.2019.
u 06:30

George Clooney svojim je prijateljima priuštio večer koju nikad neće zaboraviti.

Glumac George Clooney poznat je po svojim velikodušnim gestama, ali jednu posebno njegovi prijatelji neće nikada zaboraviti.

Naime, Clooney je 14-ero svojih najboljih prijatelja odlučio pozvati u vilu da bi ih iznenadio poklonom koji zasigurno nisu očekivali. S tim je prijateljima prebrodio različite teške periode u svome životu, a unatoč svemu svi su bili uz njega bez obzira na sve. Jedan od njih, Rande Gerber, ispričao je što se dogodilo 27. rujna 2013. godine.

Foto: PA/Pixsell

- Želim vam pokazati koliko mi značite i koliko ste mi bitni u životu. Došao sam u Los Angeles, spavao na kauču kod vas. Pravi sam sretnik što vas imam u svom životu. Danas ne bih bio to što jesam da nije bilo vas. Zato mi je važno da vam, dok smo svi zajedno, uzvratim uslugu - objasnio im je George.

George ih je tada zatražio da otvore aktovke koje im je odlučio pokloniti. Kada su ih napokon otvorili u njima je bio - novac. I to po jedan milijun dolara za svakloga od njih, sve u novčanicama od 20 dolara.

Foto: Reuters/Pixsell

- Znam da smo prošli kroz neka teška vremena, neki od vas još prolaze kroz to. Ne morate brinuti o svojoj djeci, ne morate se brinuti o školi, ne morate brinuti o plaćanju hipoteke - rekao im je Clooney koji je svakome od njih platio porez tako da cijeli milijun ostane samo njima, piše E!.

Gerber, inače suprug modela Cindy Crawford, nije htio prihvatiti ovakav poklon od glumca, ali Clooney za to nije htio čuti. Odmah je rekao da ako Randy odbije, nitko neće dobiti taj milijun. Na kraju je pristao jer među prijateljima je bilo i onih koji na posao idu biciklom i rade u kafiću. Svoj je milijun na kraju Gerber darovao u dobrotvorne svrhe.

- To, to je George. Danas je prošlo godinu dana i on se ženi s Amal. To je dobar primijer karme i činjenice da se dobro dobrim vraća - rekao je Gerber.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
07:39 07.09.2019.

Nema takvih kod nas u Hrvatskoj. Kada ti je najteže i rodbina se pravi grbava.

PR
PrimoracRi
10:08 07.09.2019.

Svaka čast. Da imam love kao on i ja bih isto postupio.

KE
kermitovo
11:36 07.09.2019.

Najgora lova je poklonjena lova. Brzo sa na nju čovjek navikne a još brže i ode. A najgora kletva je: Da’ Bog da im’o pa nem’o.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije