Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi šuškaju

Bili su omiljeni par Hollywooda, a onda ljuti suparnici. Sad opet provode sve više vremena zajedno

Foto: Profimedia
1/4
04.08.2020.
u 22:30

Vrisku i optužbe zamijenili su prijateljskim ponašanjem, a Brad sve više posjećuje Angelinu i njihovu djecu. Karantena im je, izgleda, oboma pomogla da shvate da je obitelj važnija od sitničavih razmirica, pa su se smirili i počeli sve više zbližavati.

Glumci Brad Pitt i Angelina Jolie godinama su bili najomiljeniji par Hollywooda. No, već četiri godine ne živi na istoj adresi, a razvod je bio buran i težak za obje strane. Ipak, čini se da stvari kreću u boljem smjeru.

Vrisku i optužbe zamijenili su prijateljskim ponašanjem, a Brad sve više posjećuje Angelinu i njihovu djecu. Karantena im je, izgleda, oboma pomogla da shvate da je obitelj važnija od sitničavih razmirica, pa su se smirili i počeli sve više zbližavati. Kako je poznato da ni Pitt ni Jolie nisu uspjeli pronaći ljubav nakon razvoda(iako su glumicu povezivali s bogatim biznismenom, a Brada s bivšom suprugom Jennifer Aniston i glumicom Alijom Shawkat), mnogi obožavatelji navijaju za njih i nadaju se da ovo znači da će pokušati ljubavi dati novu šansu. 

Glumac je ranije komentirao i kako žali za svojim postupcima zbog kojih je, kako je priznao, strašno usamljen.

- Svi nosimo veliku bol, usamljeni smo i žalimo za nečim. Imam prijatelja koji radi u domu za stare i nemoćne. On mi je rekao da je jedino o čemu ljudi pričaju su njihove bivše ljubavi, žale zbog postupaka s voljenima. Zbog toga mislim da bih što prije trebao poraditi na tome - zaključio je glumac.

Inače, nakon što su se razveli, Jolie je optužila Brada da je njegov alkoholizam razorio obitelj, a on je potvrdio da nije bio u dobrim odnosima s njihovim sinom Maddoxom, na kojeg je nekoliko puta i fizički nasrnuo. 

- Morao sam shvatiti svoju krivnju u razdoru naše obitelji. Trebam naučiti kako da postanem bolji jer ovako više ne mogu - rekao je Pitt.

Šuškalo se da je glumica sretna u vezi s jednim iznimno bogatim biznismenom, no to nikad nije potvrdila, a nije se s njim ni pojavila u javnosti. Ljubomorni Brad nije htio ostati bez prava na djecu, pa je tužio Angelinu, a sudac je odredio da Angelina mora bivšem suprugu dati brojeve mobitela svakog djeteta i odredio raspored za posjećivanje za vrijeme ljetnih praznika. 

 U kolovozu prošle godine tvrdila da Brad nije uopće plaćao alimentaciju za djecu od razvoda, no Pittovi odvjetnici to su odlučno opovrgnuli. Iako Jolie još uvijek želi glumiti, sada može birati uloge, a čini se da prednost daje filmovima za djecu jer ih obožava. Dok se mnogi bave Bradovim ljubavnim životom i ženama koje viđa nakon Angeline, čini se da je njoj mnogo važnije biti s djecom, što je dokazala i jedva susprežući suze kada je pozdravljala sina Maddoxa koji je putovao u školu u Južnu Koreju. Isto tako, Pax, Zahara, Shiloh Vivienne i Knox prate je na svim premijerama, te joj pružaju golemu podršku i snagu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije