Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40 godina ranije

'Bila si kao Monica Bellucci': Možete li prepoznati slavnu pjevačicu?

Foto: Instagram
1/4
01.03.2019.
u 15:15

Pohvalila se da tada nije koristila filtere, fotošop, ali i da nije išla kod estetskog kirurga. Uz to je objavila i fotografiju kako danas izgleda, 40 godina kasnije.

Pjevačica Neda Ukraden na Instagramu je objavila fotku iz mladosti, točnije kada je imala 28 godina. Pohvalila se da tada nije koristila filtere, fotošop, ali i da nije išla kod estetskog kirurga. Uz to je objavila i fotografiju kako danas izgleda, sa 68 godina.

- Ja, 40 godina ranije, London, Oxford str, i upravo sada!!! No filters, no fotoshop, no silikon, no false lashes, no false hair, no false cheeks! To je sto je! - napisala je Neda uz objavu.

Pjevačičini pratitelji bili su oduševljeni ovom objavom za koju s u je nagradili s više od 6000 'lajkova'.

"Predivna uvijek bila i ostala", "Dama sa stilom", "Mlada si bila kao Monica Bellucci" samo su neki od pozitivnih komentara pratitelja.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:46 01.03.2019.

ljepuškasta jest bila, ali gdje je to od Monice Bellucci....

Avatar white socks
white socks
15:30 01.03.2019.

Bila je ravna k'o daska. Sise su joj narasle po stare dane.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:02 01.03.2019.

Bila je lijepa ali plasticna kirurgija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije