Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlačila je pažnju

Bila je seks bomba, ali Samantha iz 'Seks i grada' više ne izgleda tako

Foto: PA/Pixsell
1/9
15.06.2019.
u 18:30

Kim Cattrall često je u intervjuima isticala kako pazi na svoj izgled, a u šali je rekla kako je na dijeti od 1974. godine.

U seriji "Seks i grad" Kim Cattrall imala je ulogu gutačice muškaraca i svojim izgledom privlačila je pažnju kako u seriji kroz lik  Samanthe tako i izvan seta.

Ali u zadnje vrijeme objavama fotografija na Instagramu pokazala je kako su godine ipak učinile svoje i  ova 60-godišnja glumica ne izgleda više kao seksi Samantha iz 'Seks i grada'. Često je u intervjuima isticala kako pazi na svoj izgled, a u šali je rekla kako je na dijeti od 1974. godine. 

- Volim jesti, a građom nisam baš prirodna mršavica, pogotovo u ovim godinama i zato moram paziti na prehranu. Zato nikada ne jedem desert nakon obroka jer znam koliko je teško izgubiti taj višak kilograma - rekla je prošle godine u jednom intervjuu.

Foto: Instagram Asos

Priznala je tada i kako nije išla na estetske operacije kako bi se pomladila, ali da jako pazi na njegu svog lica. 

- Moji prijatelji me ne percipiraju kao seks bombu, oni jako dobro znaju tko sam ja i koliko se razlikujem od likova koje sam igrala - rekla je Kim u istom intervjuu.

Ključne riječi

Komentara 7

KR
Kruc
19:20 15.06.2019.

Dobra ! Bomba još uvijek!

VR
Vrac666
08:24 16.06.2019.

B 52 stratosfear

PE
pepita005
17:55 27.10.2019.

Prirodna ljepotica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije