Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljiljana saucha

Bila je omiljeno lice s TV ekrana, a sada HRT-ova voditeljica iscjeljuje poznate Hrvate

Foto: HRT
1/5
20.11.2020.
u 12:51

– Anđeli su ti koji su me doveli i do rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla. Postala sam praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije – pohvalila se Saucha.

Nakon što se povukla s malih ekrana i vođenje Vijesti iz kulture prepustila mladoj kolegici Antoniji Ćosić, HRT-ova voditeljica Ljiljana Saucha više je vremena odlučila posvetiti privatnom biznisu. Riječ je o  rekorektivnom iscjeljivanju i rekonekciji koje svojim prijateljima promovira putem društvenih mreža, ali i internetske stranice ljiljanasaucha.com.

U svojoj bogatoj karijeri vodila je serije Programa za djecu Moja ulica, Nedjeljno prijepodne za djecu, Ljiljana i ostali, zatim radila u razmjeni domaćeg programa te kao novinarka u Zagrebačkoj panorami. U Mozaičnom programu od 1984. radila je kao novinarka, voditeljica i jedna od urednica (Dobro jutro, Hrvatska, Dobar dan, Hrvatska zemlja i ljudi, Hrvatska danas). Bila je prva voditeljica hrvatskoga lota 1989. u emisiji Fortuna, voditeljica TV aukcije. U programu Za slobodu 1991. uređivala je vijesti, podnevni i večernji Dnevnik. Uređivala je i vodila središnji Dnevnik 2000, a zatim gotovo sve dnevnike i vijesti.

– Tragajući za smislom postojanja put me doveo na radionice s anđelima spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u nedjelju 10.rujna 2006. Svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas anđele još uvijek ne vidim, ali ih čujem i svakodnevno molim za zaštitu. Anđeli su ti koji su me doveli i do rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla. Postala sam praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije – pojasnila je Saucha.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Jedna od njezinih klijentica bila je i pjevačica Ivana Plechinger koja je seansom oduševljena te ju je preporučila svima. Inače, rekonektivno iscjeljivanje oblik je iscjeljivanja koji se prvi put pojavljuje ranih 90-ih godina, a njezin začetnik je kiropraktičar Eric Pearl. U fokusu je ponovno povezivanje sa svemirom tako što nas on ponovno spaja sa suštinom našeg bića. Podsjetimo, Saucha je godinama bila zaštitno lice Vijesti iz kulture, a izmjene koje su se dogodile u jesenskoj shemi i dolazak nove voditeljice i nju su samu iznenadile. "Kada sam u četvrtak 17. rujna odradila Vijesti iz kulture, nisam znala da će mi to biti zadnje ovakvo pojavljivanje na ekranu u 37 godina dugoj HTV karijeri. U petak sam doznala da ViK više ne vodim jer žele mlade ljude na ekranu! Sve je to 'novo normalno' jer imam do mirovine još 14 mjeseci!" napisala je tada bivša voditeljica koja je u redakciji kulture na HTV-u od 2011. godine. Iako je na njezino mjesto stigla mlada kolegica, Saucha će provesti još godinu dana u redakciji kulture na HRT-u, no iza kamere. O izmjenama u minutama posvećenima kulturi na HTV-u govorila je i urednica Vijesti iz kulture Zrinka Turalija Kurtak, gostujući u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. Kazala je kako su krenuli s emitiranjem iz novog studija, a osim novog ruha najavila je i neka iznenađenja koja uskoro očekuju gledatelje. – Od jeseni pridružit će nam se i nova kolegica Antonija Ćosić. Naša draga kolegica Ljiljana Saucha ustupa mjesto mlađim snagama i ovom prigodom bih joj zaista htjela zahvaliti za sve ono što je dala vijestima iz kulture i našoj redakciji u kojoj ostaje još godinu dana – izjavila je tada Turalija Kurtak i dodala da Vijesti iz kulture i dalje ostaju u istom terminu, nakon trećeg Dnevnika.

Ključne riječi

Komentara 11

SA
samograd
13:24 20.11.2020.

Kaže Isus da jedino grijeh protiv Duha Svetoga neće biti oprošten. A to znači da netko tko ljudima laže i spriječava doći do Isusa i spasenja preko Crkve i njezinog nauka . Pa se dogodi ovo kao kod voditeljice , , anđeli ,iscjeljivanje od koga to dolazi ?? Tko je stvorio te anđele ,duhovna bića ,od koga snaga iscjeljivanja,tko nadahnjuje njezinog učitelja ??? Ovo je prikriveni oklutizam, iza toga se krije otac laži . Ovdje ne djeluje Duh Sveti ,ovo je put propasti njima i onima koje uvlače u ovaj mrak .

MI
mirokrcmar
14:33 20.11.2020.

koga ces ti iscjeljiti, mozda onog sauhu...skroz si pukla...

Avatar rubinet
rubinet
14:27 20.11.2020.

"Praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije "... O sebi sam ,očito pretjerano , mislio kao o intelektualcu široke izobrazbe ..No ,ovo me je razbilo. Rekonekcija mi je mračno neznanje. Ništica. Nemam pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije