Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi žale za njom

Bila je najljepša žena Hollywooda, a onda je naglo odustala od glume i to samo zbog jednog razloga

Eva Mendes
Foto: PA/Pixsell, Pixsell
1/7
06.03.2021.
u 22:00

Eva je nakon rođenja prve kćerkice odlučila da će se potpuno posvetiti obitelji i vlastitoj modnoj liniji, a u rijetkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz glume, u nekoliko navrata je naglasila da uživa u majčinstvu.

Slavna holivudska glumica Eva Mendes (47) slovila je za jednu od najljepših žena, no prije pet godina povukla se iz javnosti i potpuno posvetila majčinstvu te je prestala snimati filmove. Mendes je supruga, također poznatog glumca Ryana Golinga (40) upoznala n snimanju filma "Grijesi očeva" 2011. godine, a par se kasnije vjenčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna kada i gdje. 

Prvo dijete, kćer Esmeraldu, rodila je prije pet godina, u 42, godini života, a dvije godine kasnije i kćer Amandu. 

Evina karijera počela je nakon što se devedesetih pojavila u spotovima Willa Smitha i Pet Shop Boysa, gdje su je zapazili agenti i vrlo brzo je počela dobivati filmske uloge.

Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki", "Ghost Rider" te "Grijesi očeva", gdje je upoznala supruga.

Eva je nakon rođenja prve kćerkice odlučila da će se potpuno posvetiti obitelji i vlastitoj modnoj liniji, a u rijetkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz glume, u nekoliko navrata je naglasila da uživa u majčinstvu. Čini se da ovu slavnu ljepoticu na filmskim platnima ipak više nećemo gledati. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

AN
Antišaš
23:33 06.03.2021.

Pametna žena

Avatar Asterix
Asterix
22:56 06.03.2021.

Ja sam sretan čovjek, moja žena je puno ljepša od jedne od najljepših žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije