Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više se ne druže

Bila je najbolja prijateljica Kim Kardashian i sada je javno progovorila: Isprao joj je mozak

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
11.11.2020.
u 22:30

Larsa Pippen je uvjerena kako je Kanye West kriv što ona više nije u prijateljskim odnosima s Kim i s ostatkom njezine obitelji.

Larsa Pippen godinama je bila bliska prijateljica obitelji Kardashian, pogotovo je bliska bila s Kim Kardashian i onda je iznenada to prijateljstvo puklo i Larsa više ne komunicira s Kim. Za ovakav razvoj odnosa u njihovom prijateljstvu Larsa krivi Kanyea Westa. Tvrdi kako je reper isprao mozak suprugi Kim i kaže kako je nju znao zvati u svako doba dana i noći i satima je gnjaviti.

- On nije imao povjerenja u prijatelje svoje supruge, pa tako ni u mene. Isprao je mozak cijeloj obitelji i pričao da sam ja svakakva - rekla je Larsa u Hollywood Raw podcastu. Obitelj Kardashian prekinula je sve veze s njom iako ona ne zna što je konkretan razlog tome, ali zna da je velikim dijelom Kanye zaslužan za to jer je u Larsi vidio prijetnju. Nakon što ju je u nekoliko navrata nazvao u gluho doba noći kako bi joj se požalio zbog suludih stvari, Larsa ga je odlučila blokirati.

-  Možda se sve dogodilo jer sam blokirala njegov broj, više nisam mogla razgovarati s njim jer me totalno iscrpio. Blokirala sam ga. Očito, to ga je uzrujalo. Tad je krenuo s pričom da sam ovakva i onakva. - rekla je Larsa. Dodala je da joj je žao što više nije dio života Kima Kardashian jer su zbilja bile najbolje prijateljice, ali ako je Kim sretnija jer više na Instagramu nema nijednog traga njihovom prijateljstvu onda je i ona sretna i ne želi da njihovo prijateljstvo utječe na Kiminu obiteljsku sreću.

- Ako Kanye misli da je Kim bolje bez mene, onda neka bude bez mene. Sve je u redu, izgledam li kao da patim, kao da me boli? Dobro sam, preživjet ću. Je li me boljelo? Je. No imam li dovoljno ljubavi drugdje? Imam. - poručila je Larsa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
01:44 12.11.2020.

Crnacka posla

DU
Deleted user
00:04 12.11.2020.

Boli me ona stvar za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije