Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko je ne prepoznaje

Bila je milijunašica i najljepši model, a sada je prosjakinja koja se ne tušira po godinu dana

Foto: profimedia
1/5
14.01.2021.
u 11:17

Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje.

Od zvijezda do trnja, tako bi se mogao opisati put bivše manekenke Loni Willison. Nekoć supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, od plavokose ljepotice za kojom su uzdisali diljem svijeta na mnogobrojnim naslovnicama magazina, postala je neprepoznatljiva prosjakinja na ulicama Los Angelesa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Američki paparazzi prošlog su tjedna ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica. 

Nakon što su neke od fotografija prošle godine dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo otuširala i najela u hotelu i ponovno se vratila prosjačenju na ulicama L.A.-a.

Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je nitko neće silovati na ulici.

Foto: profimedia

– S vremena na vrijeme dobijem neki novac, a u kantama i pored trgovina ima hrane u velikim količinama – kazala je.

Loni je nestala nakon što su prijatelji pokušali nagovoriti da krene na odvikavanje od ovisnosti, a pisalo se i kako pati od psihičkih problema te da je ovisna o alkoholu. S bivšim suprugom vjenčala se 2012., ali rastali su se vrlo brzo. Godine 2016. pretrpjela je psihički slom i izgubila posao asistentice u centru za kozmetičke operacije. 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:33 14.01.2021.

To se meni sviđa kod Amerikanaca, ne kukaju niti traže da žive na račun naroda kao naprimjer naše pjevačice, nego se hvataju posla, pa makar to bila i prošnja.

DU
Deleted user
12:33 14.01.2021.

E sad kad naše "Mace/Mice/Jace/Štrace/Mije/Maje/Lile/Seve/Nive to pročitaju, stisnut će im se plinare od straha...

JA
JanezIQ45
07:28 15.01.2021.

orao 10..... Hajde mi malo ispricaj koliko kostaju medicinske usluge... primjerice koliko kod stomatoga kosta jedna krunica!?? Amerika je super kad si mlad i zdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije