Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Bila je iskorištavana, povodljiva, zavodljiva, a sada ulazi u novo životno poglavlje

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/11
15.09.2019.
u 07:08

Godinama je mlada Alka bila u sjeni drugih. Bila je naivna, vjerovala u ideale, no i iskorištavana, povodljiva, zavodljiva i zaljubljiva, sanjar i boem.

Lijepa u svakoj životnoj dobi, u svakoj odjevnoj kombinaciji, Alka Vuica svojom pojavom budi pozornost. Njezine pjesničke poruke opjevali su mnogi glazbenici kojima smo se divili. Oni su toliko bili popularni jer je upravo Alka progovarala u njihovim pjesmama, jer su njezine riječi dopirale do srca publike.

Godinama je mlada Alka bila u sjeni drugih, kojima je napisala savršene tekstove. Bila je naivna, vjerovala u ideale, no i iskorištavana, povodljiva, zavodljiva i zaljubljiva, sanjar i boem. Njezine ljubavne priče počinjale su kao bajke, a završavale kao melodrame.

Ali ona je u svakom vidjela princa i vjerovala da su doista posebni, nije drugima ni samoj sebi priznala pogrešne odabire. Ljubav i suze – mogla bi se nazvati njezina ljubavna priča. A upravo iz ljubavnih priča nastajali su divni stihovi, koji tako jednostavno zvuče, ali opisuju svaku žensku misao i emociju. S Mjesecom u Ovnu možemo je nazvati feministicom, zaštitnicom i podrškom samostalnim i samouvjerenim ženama. Ta njezina ženska inspiracija dolazi od mame koja je bila ispred svojeg vremena po samosvijesti i emancipaciji, koja je davala podršku Alki i njezinu načinu života, njezinu odabiru puta. Alka se uvijek brine o drugima, pa se ispod maske vedre i nasmijane žene skriva i zabrinuta i brižljiva mama.

U srcu joj je muška energija, strast i hrabrost. Upravo ta srčanost ujedno je poziv na oprez da bude umjerenija, da primiri adrenalin. Alka Vuica ima nos za business i jako dobro zna kako može zaraditi novac. Njezina Venera u Biku jako voli potrošiti na luksuz, na odjevne kombinacije koje “govore njezinim jezikom”. Zato je češće bila prebrza u trošenju.

Ali jednom se živi i novac možeš nadoknaditi, a sreću treba uvijek živjeti. Neptun je već neko vrijeme vuče u više sfere, u iskonsku duhovnost, ali donosi “lutanja” i nejasne situacije, povremenu izoliranost od stvarnosti. No za nekoliko mjeseci će se “magla” razići i jasno će vidjeti cestu ispred sebe. Ona ulazi u novo životno poglavlje s novim izazovima. Povratak Saturna donosi rezimiranje prošlosti pa bih joj preporučila da svaki svoj hit koji su drugi izvođači pjevali ona ponovno obradi s njima u suradnji i pokloni nama u publici mozaik svoje i naše mladosti. Uran s Venerom upućuje na promjenu stila, na ljubavna iznenađenja, na prilike koje se moraju iskoristiti jer se ne ponavljaju.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar links
links
09:10 15.09.2019.

"Zato je češće bila prebrza u trošenju."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije