Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvali i zaštitare

Bijesne kandidatkinje rukama i nogama tukle Milijaninog ljubavnika

Foto: screenshot
1/3
24.06.2019.
u 21:46

Naime, natjecatelji Aleksandar Požgaj i Aleksandra Marjanović su se posvađali, a došlo je i do fizičkog obračuna.

Nikad kraja drami u parovima, no ovaj put u centru skandala više nisu Milojko i Milijana. Naime, natjecatelji Aleksandar Požgaj i Aleksandra Marjanović su se posvađali, a došlo je i do fizičkog obračuna.

Marjanović je prva udarila bivšeg političara i Milijaninog ljubavnika. On ju je odgurnuo no ona nije htjela prestati, nastavila ga je udarati, a pridružile su joj se i druge kandidatkinje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tucaaaaa

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Udarale su ga nogama i rukama, zbog čega su zaštitari morali intervenirati i razdvojiti ih. Požgaj je vikao kako su žene jake samo kada su u čoporu.

Milijana i Milojko ovaj put nisu sudjelovali u svađi. Milojko je odlučio da će Milijani sve oprostiti otkako su u realityju, pa čak i preljub s Aleksandrom Požgajem. Njegova djeca podržavaju njihovu vezu, iako srednja Milojkova kćer, prema njegovim riječima, još nije sasvim sigurna.


 

- Prepisat ću Milijani kuću - odlučan je Milojko, a sve njezine pogreške opravdava činjenicom da je mlada. - Nemam ja njoj što vraćati. Ona je meni puno pomogla. Ja teško praštam. Dogodilo se, mlada je - rekao je Milojko.

 

 

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
22:28 24.06.2019.

Jel bude do kraja dana još desetak članaka iz omiljenog vam komšiluka, gospodo iz vl."hr"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije