Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\"larin izbor\"

Bijesna zbog gubitka sina, Lara nasrće na izbezumljenu Nelu

larin izbor (1)
Foto: Nova TV
1/7
23.03.2012.
u 17:07

U naletu bijesa, inače miroljubiva i smirena Lara ošamarit će Nelu što će Jašinu majku izbezumiti. S druge strane, ni odnos Lare i Jaše neće biti bolji. Gubitkom skrbništva nad Zlajom počet će nova etapa u Larinom životu.

Sljedeći tjedan u popularnoj seriji "Larin izbor" dolaze novi problemi. Nakon što sudac presudi da su Lara (Doris Pinčić) i Jakov (Ivan Herceg) nepodobni roditelji za malog Zlaju, u sudnici će nastati kaos.

Iako će mladi roditelji prosvjedovati zbog sučeve odluke, Jašina majka Nela (Ecija Ojdanić) iskoristit će priliku da se ponudi za djetetovu skrbnicu. Glavna junakinja, potresena gubitkom Zlaje, zaprijetit će negativki serije, svojoj bivšoj svekrvi Neli.

U naletu bijesa, inače miroljubiva i smirena Lara pljusnut će Nelu što će Jašinu majku izbezumiti. S druge strane, ni odnos Lare i Jaše neće biti bolji. Gubitkom skrbništva nad Zlajom počet će nova etapa u Larinu životu. Jaši Lara neće moći oprostiti osvetu, a gubitak djeteta potpuno će je psihički slomiti.

Komentara 1

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
23:56 23.03.2012.

Serija je preglupa, čak u rangu Naše male klinike, je li moguće da je obožavaju milijuni?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije