Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše raspoložena

Bijesna nagazila gas! Snimljene prve fotografije kraljice (93) nakon skandala

Foto: Profimedia
1/5
10.01.2020.
u 20:23

Kraljica Elizabeta II. snimljena je samo dva dana nakon što su princ Harry i Meghan najavili svoje povlačenje. Iz njezina raspoloženja dalo se naslutiti da nije zadovoljna njihovim potezom.

Svijet ne prestaje brujiti o povlačenju princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle. Dva dana nakon što su najavili svoje povlačenje s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji u javnosti su osvanule i prve fotografije kraljice Elizabete II. koja je za šokantnu vijest saznala iz medija.

Da joj se ponašanje Harryja i Meghan nije svidjelo dalo se naslutiti i iz njezin izraza lica dok je automobilom odlazila s kraljevskog imanja. 93-godišnja kraljica nagazila je gas ne krijući pri tome svoje loše raspoloženje. Dobro upućen izvor s kraljevskog dvora kako nije samo kraljica razočarana nego i svi članovi obitelji. Koje će posljedice donijeti odvajanje Meghan i Harryja od obitelji tek će se vidjeti.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, vojvoda od Sussexa, princ Harry i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle nikada nisu bili tipični pripadnici kraljevske obitelji, a svojim najnovijim potezom to su još jednom potvrdili. Naime, Meghan i Harry otkrili su kako se povlače s dužnosti u sklopu britanske kraljevske obitelji te da postaju financijski neovisni. O životnoj prekretnici javnost su obavijestili službenim priopćenjem.

- Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu.

Foto: Profimedia

Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe - poručili su Meghan i Harry. Otkrili su i kako će život sa sinom Archiejem nastaviti na dvije adrese.


- Sada planiramo uravnotežiti svoje vrijeme između Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - poručili su. Najavili su i nove projekte u koje će biti uključeni svi članovi kraljevske obitelji. - Radujemo se što ćemo s vremenom podijeliti sve detalje ovog uzbudljivog sljedećeg koraka jer nastavljamo suradnju s Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Walesa, vojvodom od Cambridgea i svim relevantnim stranama. Do tada, prihvatite našu najiskreniju zahvalnost za vašu stalnu podršku - zaključili su Meghan i Harry koji su se javnosti obratili nakon godišnjeg odmora u Kanadi gdje su sa sinom proveli blagdane.

Foto: PA/Pixsell

 

Komentara 13

MA
marli
12:26 11.01.2020.

Snaha razaračica. Nešto što je trajalo stoljećima.. Njoj se na licu može sve pročitat.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
18:32 11.01.2020.

Kakav je to naslov "Bijesna nagazila na gas". Nije bijesna, jer da je bijesna bi joj pjena liptila iz ustiju"

DU
Deleted user
10:22 11.01.2020.

Kraljica u 21. stoljeću?! Kome to normalnom treba?! No neka im akoje žele. Vozi?! Neš ti vožnje. A, ni vozačku nema?! Ne treba joj jer je kraljica?! Ni osobna, ni putovnica?! Njeno "božanstvo"?! Ponavljam, sve to u 21 st.?!. Koje nakaradnosti, koje bolesti, kojeg cirkusa. Ova Megan još jedina normalna izgleda među svima njima, koliko god mi se ne sviđala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije