Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krug je sve uži

Bijesna Meghan Markle prekinula odnos s prijateljicom zbog poruke, poznat je i sadržaj

Foto: PA/Pixsell
1/10
29.03.2021.
u 23:15

Meghan Markle ponovno je odlučila potpuno izolirati jednu osobu iz života, a sve zbog jedne poruke. Slično je učinila ranije kada je prekinula dugogodišnje prijateljstvo sa stilisticom Jessicom Mulroney.

Meghan Markle nije jedna od osoba koje imaju problema s rezanjem ljudi iz života, a to je dokazala kada je zbog navodnih rasističkih ispada prestala komunicirati s duogodišnjom najboljom prijateljicom, stilisticom Jessicom Mulroney.

Sada je ponovno odlučila potpuno izolirati jednu osobu iz svog kruga, a sve zbog jedne poruke.

'Jedna od Meghaninih britanskih prijateljica s njom više nije u dobrim odnosima jer je bivša glumica koristila puno emotikona. Prijateljica je, naime, snimila glasovnu poruku na WhatsAppu u kojoj je otkrila: 'Meghan je strašno naporna sa svim tim emotikonima, stalno mi šalje emotikone', i nakon toga slučajno poruku poslala Meghan umjesto njihovoj zajedničkoj prijateljici' kazao je izvor za britanske medije. 

Nije tajna da je Meghan Markle prošle godine prekinula dugogodišnje prijateljstvo sa stilisticom Jessicom Mulroney. Iako se ne zna točan razlog kraja njihovog prijateljstva, mnogi slute da je Meghan bila u strahu da će je netko povezati s osobom optuženom za rasizam.  Jessica je sada objavila fotku na kojoj se ljubi s mužem i poslala znakovitu poruku, a neki tvrde da je upućena upravo Markle. 

"Nakon nekoliko grubih mjeseci konačno ćemo nešto proslaviti. Hvala ti što si bio uz mene, Benny. Toliko smo naučili. Hvala našim istinskim prijateljima što su nas podržavali. Ne bismo uspjeli bez njih. Napokon znamo tko su šu*** za koje smo mislili da su nam prijatelji. Najbolji poklon koji smo ikad mogli dobiti. Oprostite na riječima" napisala je Mulroney. 

Podsjetimo, Jessica se tada našla pod paljbom kritika nakon što se u raspravi na društvenim mrežama obračunala s influencericom tamne boje kože Sashom Exeter. Ona je naime zaprijetila Sashi, koja je javno pozvala kanadske influencere da daju podršku ljudima druge boje kože, na što se Jessica odazvala, ali tijekom rasprave izbila je svađa. Prema pisanjima američkih medija, modna influencerica Sasha Exeter obrušila se prošlog tjedna u podužem videozapisu na 40-godišnju stilisticu tvrdeći kako se Mulroney "uvrijedila" kad je od njezinih pratitelja zatražila da progovore o pokretu Black Lives Matter, jer je shvatila da je Sasha usmjerila poziv njoj osobno. Exeter je javno prozvala Jessicu i objavila njihovo privatno dopisivanje zbog čega je krenula lavina komentara koji su doveli do otkaza i više angažmana koje je Jessica imala.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije