Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Na zahtjev gledatelja? BB dnevna emisija ide u novom terminu

Foto: RTL
1/6
10.02.2018.
u 09:10

Prema priopćenju s RTL-a gledatelji su tražili da se show "Tri,dva,jedan - kuhaj!" emitira ranije, a da u kasnijem terminu ide Big Brother

Nakon što su sasvim iznenada, a tvrde na zahtjev gledatelja, s RTL-a skinuli emisiju "Mala sestra" u kojoj su gosti s voditeljem Filom Tilenom komentirali događaje u Big Brother kući, promijenili su i termin prikazivanja dnevne Big Brother emisije.

Zbog velikog interesa gledatelja za popularni gastro show "Tri,dva,jedan - kuhaj! odlučili su u prime time terminu u 20 h prikazivati ovaj show, a Big Brother će se od ponedjeljka do četvrtka emitirati od 21.20 sati. Na stranicama RTL je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

- Od ponedjeljka, 12. veljače na glavnom RTL-ovom kanalu doći će do programskih promjena u terminima emitiranja, i to prema želji gledatelja.

Tako će od ponedjeljka, na radost obožavatelja emisije „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ te nakon mnogobrojnih upita o pomicanju vremena emitiranja u raniji termin, kao i zbog činjenice da se emisija nije mogla pratiti kao cjelina zbog prekida ''RTL Direktom'', u 20 sati krenuti upravo taj omiljeni kulinarski show.

''Big Brother'' se, prema želji gledatelja, pomiče u kasniji termin te se počinje prikazivati od 21:20 od ponedjeljka do četvrtka, a uživo u najpoznatiju kuću u Hrvatskoj idemo odmah po završetku dnevne emisije u trajanju od 30 minuta. Petkom navečer gledatelji RTL-a moći će uživati u filmovima nakon kojih slijedi ''Big Brother'' dnevna emisija te javljanje iz kuće.

Nedjeljom u 20 sati na pozornicu stupa Antonija Blaće u ''Big Brother'' emisiji uživo - piše u priopćenju. Sudeći po forumima i društvenim mrežama lako se da naslutiti kako gledatelji i nisu baš zadovoljni ovogodišnjom sezonom Big Brothera, kažu kako su stanari dosadni i ništa zanimljivo se ne događa. 

1/50

Komentara 30

PS
psiho84
09:26 10.02.2018.

O stanarima mogu reci samo dobre stvari, jer ih nisam jos vidio. Bb je dno dna uz sam bok sapunicama svih izvedbi.

Avatar anlaser
anlaser
09:22 10.02.2018.

Rtl je čini se shvatio da je BB potpuni promašaj i da je gledateljima pun kufer virenja u neke i nečije nemaštovite živote .Nekako mi se čini da se Rtl priklonio našem podneblju na najgori mogući način.

RI
rightside
10:52 10.02.2018.

samo lazi i izgovori za nikad manju gledanost,, sjetite se slicnog showa "anno" pocelo je sa premjestanjem termina a onda prekid emitiranja i kraj..i zna se zasto je tako zavrsilo,, e tako se sprema i za ovo,,))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije