Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

BB Renata: U realityju je tražila dečka vjernika i ima zanimljive tetovaže

01.02.2018.
u 19:20

Renata Nemeček bivša je vojnikinja koju smo već imali priliku gledati u showu "Samo nebo zna" gdje je tražila idealnog partnera

Atraktivna bivša vojnikinja Renata Nemeček jedna je od natjecateljica nove sezone Big Brothera i već je osvojila srce svog sustanara Luke Roka Medunović.

Sudjelovanje u reality showovima nije nepoznanica za 30-godišnjakinju iz Čaglina jer su je gledatelji RTL-a već imali priliku gledati u showu  "Samo nebo zna" gdje je pokušala pronaći svog idealnog partnera. Tada je imala malo drukčiji imidž i idealnog partnera je prepoznala u kandidatu Viktoru, ali  par na kraju ipak nije kliknuo. U veljači prošle godine rekla je kako je s Viktorom ostala dobra prijateljica i tada je dečka pronašla izvan emisije.

- Imam dečka s kojim se poznajem još od srednje škole, ali ljubav se tek sad dogodila. On je Slavonac kao i ja. Fala Bogu normalan je pa mu nije smetalo vidjeti me na televiziji kako tražim dečka. Našalio se da zašto ga tražim kada ga imam - ispričala je tada Renata. Prije početka showa "Samo nebo zna" rekla je kako traži duhovitog sportaša koji ide u crkvu.

 

 

 

 

 

 

- Ne bih mogla biti s onim koji nije vjernik, jer bi me takav način života odvajao od mog stajališta i Boga, a tako ne bih mogla živjeti - rekla je tada.

Renata više nema dečka, a ostavila je i posao u Oružanim snagama, a otkako je postala stanarka Big Brother kuće njen sustanar Luka ne skriva koliko mu se sviđa. Na Instagramu gotovo svakodnevno objavljuje selfije, a zanimljiva je i fotografija na kojoj se pohvalila novim tetovažama ispod grudi. Na jednoj tetovaži piše matching soul, a na drugoj burning heart. 

1/17

Komentara 6

HL
Hladan
20:59 01.02.2018.

Večernji je postao privatna platforma BB! Svaka tri sata izlijeću po tri članka o toj debilnoj emisliji sa besposličarskim propalicama od milja nazvanim stanarima!

SI
sinisas3
21:04 01.02.2018.

hehehe., znaju joj bivši kolege kakva je., vjerujem da će se netko i pojaviti među komentatorima...

MB
mbfister
10:13 02.02.2018.

za štalu rođena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije