Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Nikola se derao na Anči: 'Ti si wanna be starleta!'

Big Brother
Foto: RTL
1/3
21.02.2018.
u 09:01

Mladi reper nije htio prekinuti raspravu, uzvratio je Anči da od njega može očekivati uvredu. „Ti si za mene mali štakor! Možeš mi samo oko noge trčkarati i to je sve“, vratila mu ljutito Anči.

U Big Brotheru zaredale  su se pogreške stanara, a sinoć nitko nije držao jezik za zubima već su stanari javno progovorili što misle jedni o drugima.

Nakon što je Anči doznala da je Nikola rekao da ona neće imati dečka zbog svog ponašanja kada napusti BB kuću, nije se mogla suzdržati i prokomentirala je s Maxom. „Ne samo da ću imati dečka, imat ću ih još 20“, rekla je Anči kroz smijeh, a onda ugledala Nikolu, kojem je odlučila sve sasuti u lice: „Slušaj me ti! Da više nisi spomenuo mog dečka i mene u svojim ustima. Jel' ti to jasno?“.

Mladi reper nije htio prekinuti raspravu, uzvratio je Anči da od njega može očekivati uvredu. „Ti si za mene mali štakor! Možeš mi samo oko noge trčkarati i to je sve“, vratila mu ljutito Anči.

„Ti si za mene wanna be starleta! Ali samo wanna be!“ vratio joj je Nikola, a potom otišao u spavaću sobu, gdje je s Dubravkom i Lidijom tračao Anči.

Stanari su treći put pokušali srušiti Guinnessov svjetski rekord i izdržati s 48 puževa na licu po isteku jedne minute. Ani se ovaj zadatak nije nimalo svidio, no uspjela je izdržati i odnijeti pobjedu svome timu.

Kapetanice tima stajale su iza kandidata i stavljale im puževe na lice. Svaki je natjecatelj držao ručnik oko svoga lica da ne bi puževi padali. U ovom zadatku najbolji su bili Tomislav i Ana, koji su svome timu odnijeli pet bodova.

„Big Brother čestita pobjedničkom timu!“, rekao je Bigi Ani i Tomislavu u ispovjedaonici i upitao Anu je li uživala u ovom zadatku.

„Da ti budem iskrena, baš i nisam zato što gmižu“, objasnila je Ana te dodala: „Da sam znala, radije bih Lidiju poljubila nego ovo“.

Dok Ani nisu baš odgovarali puževi, Tomislav im je, s druge strane, dao imena. Tako je novog ljubimca nazvao Miroslav.

Big Brother
1/23

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije