Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Gledatelji: Ovo je namještaljka, nije prost kao ostali i izbačen je

Foto: RTL
1/3
18.02.2018.
u 23:40

Gledatelji smatraju kako Juraj Golubiček nije trebao napustiti BB kuću jer je u anketama bio najsigurniji od ispadanja.

Kada je Juraj Golubiček ispao iz Big Brothera na službenoj Facebook stranici ovog realityja gledatelji su komentirali su kako je ovdje riječ o velikoj namještaljki.

Kažu kako je po anketama Juraj do jučer bio najsigurniji od ispadanja i nije im jasno zašto je onda on izbačen.

 


- Čini mi se Big Brother da si ga ti izbacio jer je jedini normalan i kulturan u kući, tj. dosadan ti je jer ne mrda golom guzicom po kući i nije prost kao ostali. Jako sam razočarana - piše jedna gledateljica. Gledatelji u prilog tome da je riječ o prevari dodaju i to što u subotu nije bilo live emisije i dva dana nisu uživo gledali što se u kući događa i nije im jasno što im to Big Brother skriva. 

- Kažem da si teška kladioničarska prevara, samo namještaš. Iako mi svejedno ko ispada,izgleda nemoguće imati manje glasova od Antonija, Anezi i Lucije - piše jedan gledatelj, u drugom pak komentaru piše:

- Jedina normalna osoba tamo, drag, pomalo tajnovit, mislim da je jako kvalitetna osoba, iz normalne sređene obitelji, obrazovan. Sumnjam, ma zapravo sigurna sam da je imao vise glasova i od Antonia i Lucije i Anezi. Malo mi to sve sumnjivo.

1/11

Komentara 7

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
23:51 18.02.2018.

ko gleda magarac.....

Avatar Gastalbajter
Gastalbajter
23:56 18.02.2018.

Nije prost-nije kul

DU
Deleted user
00:01 19.02.2018.

Koji gledatelji????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije