Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Daniel Tomić Zebo: Nikita i ja bi se mogli vratiti u kuću

Daniel Tomić Zebo
Foto: Screenshot
1/3
24.02.2018.
u 10:36

Bivši stanar je na svom YouTube kanalu ispričao sve o iskustvu u Big Brother kući, te otkrio kako su se Nikita Dajčer i on prijavili za povratak u show.

Daniel Tomić - Zebo, 24-godišnji Brođanin koji je prije 6 dana glasovima gledatelja izašao iz Big Brother kuće, rekao je kako se prijavio za povratak u kuću, a to je napravila i bivša stanarka Nikita Dajčer, koja je svojevoljno napustila BB kuću.

- Oboje smo dali prijavu da nas prime u Big Brother, pa makar to bilo na tjedan,dva - rekao je Zebo na svom YouTube kanalu. Podsjetimo, Big Brother je pozvao sve gledatelje da se prijave za ulazak u kuću, a stanari će izabrati onog s kim bi željeli živjeti. S obzirom da se javilo i dvoje bivših stanara, vrlo je vjerojatno kako će i izabrati nekog poznatog.

Zebo je u videu ispričao o svom iskustvu u kući, te kazao kako mu je bilo odlično, te da je veliki uspjeh što su ga uopće i izabrali.

- Pošto sam uvijek bio neki frik na internetu, svi su me zezali, ali Zebo je uspio u svom cilju. - rekao je bivši stanar i dodao kako iz početka s nikim nije uspostavio kontakt, no kasnije se najviše zbližio s Tomom, Lucijom, Jurom i Orkyjem.

Komentara 3

AD
adler77
12:16 24.02.2018.

Ko je taj zebro

PA
pavel1001
11:30 24.02.2018.

baci se s mosta

TB
taras.buljba
10:59 24.02.2018.

Nista od njega nazalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije