Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Bezobrazno zgodni neženja u ovoj raskošnoj vili će ugostiti 19 prekrasnih djevojaka

Foto: RTL
1/11
23.08.2019.
u 11:20

Nadomak centra metropole na zagrebačkim brežuljcima smjestila se luksuzna vila koja će postati dom novog Gospodina Savršenog i 19 prekrasnih djevojaka koje će se boriti za njegovu pažnju i naklonost.

Gledatelji će od ove jeseni na RTL-u moći pratiti drugu sezonu planetarno popularnog reality showa "Gospodin Savršeni", a osim novog neženje, ova sezona donosi i nove - još atraktivnije lokacije snimanja.

Uz to što će posjetiti bajkovite predjele diljem Lijepe Naše, nove će kandidatkinje živjeti u kući kao stvorenoj za romantične scenarije. Nadomak centra metropole na zagrebačkim brežuljcima smjestila se luksuzna vila koja će postati dom novog Gospodina Savršenog i 19 prekrasnih djevojaka koje će se boriti za njegovu pažnju i naklonost, a sve kako bi pronašle pravu iskrenu ljubav.

Moderno uređena vila od gotovo 1000 četvornih metara prostire se iznad Zagreba, a okružuje je prostrano dvorište od gotovo 8000 kvadratnih metara s velikim bazenom od 200 metara i privatnim sunčalištem. Iz nove vile Gospodina Savršenog pruža se pogled na cijeli Zagreb koji naprosto oduzima dah. Raskošnu vilu i okućnicu krasi na stotine ukrasnih lampica i nekoliko tisuća svjećica koje dodatno pojačavaju romantiku.

U tom će okruženju novi Gospodin Savršeni imati priliku bolje upoznati djevojke koje se nadaju da bi u showu mogu pronaći partnera za cijeli život. Osim što će boraviti u tom raskošnom domu, bezobrazno zgodan neženja vodit će odabrane kandidatkinje na grupne i pojedinačne spojeve na mnoge prekrasne lokacije diljem zemlje. Kako bi svaki dan na snimanju protekao u najboljem redu, za to je zadužena velika produkcijska ekipa koja broji više od šezdeset osoba.

A nijedan sočan detalj neće promaknuti ni snimateljima koji se brinu za 15 kamera, dva drona i nekoliko GoPro kamera. Sve pikanterije i tajne iz vile najpoželjnijeg neženje pratite u novoj sezoni omiljenog reality showa ‘Gospodin Savršeni’, koji je na programu od ove jeseni na RTL-u.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
bazinga
16:29 23.08.2019.

to se nekad zvalo prostitucija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije