Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa ne skriva

Bez imalo uljepšavanja Ella Dvornik objavila fotografiju svog celulita

Foto: Facebook
1/7
11.05.2021.
u 21:00

Da vas počastim s malo celulita za kraj, napisala je iz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama ne trudi se na društvenim mrežama uljepšavati svoj život i rado podijeli s obožavateljima svakodnevne roditeljske muke i brige, a otvoreno pokazuje i promjene na svom tijelu i dijeli iskustva s estetskih tretmana na kojima je bila.

Podijelila je Ella tako sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama i kako je prošla njezina kupnja traperica i objavila je fotografiju iz kabine za presvlačenje i otkrila da i ona kao većina žena ima problem s celulitom. - Da vas počastim s malo celulita za kraj. Ponedjeljak je, bože moj, dan za uživanje u tuđim manama - napisala je Ella i objavila fotografiju na kojoj pokazuje celulit. Celulita se još nije riješila, ali zato se masnih naslaga na trbuhu i to uz pomoć tretmana CoolSculpting.

Foto: Instagram

Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate. Cijeli proces je snimala i objavila na svom YouTube kanalu i objasnila je kako joj cijeli tretman nije bio bolan niti neugodan tek je osjećala lagano peckanje.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Ključne riječi

Komentara 15

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:04 11.05.2021.

Opet ova, opet je platila da o njoj pišu.

RI
rikavac
23:23 11.05.2021.

o bogte jebo i Elu i njezinu mamu. Večernji serem vam se usta na člancima o Eli. Očekujemo sljedeći članak da vidimo kakvo je govno posrala pa da fanovi budu u šoku.

PE
PetrusManus
06:38 12.05.2021.

Jao jao jao, moja supruga od 43 godine ima 95 posto manje celulita, izgleda da djedica slabo servisira pa se nakupilo na tebi svega i svačega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije