Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elita na okupu

Bernie Ecclestone s čelnicima FIA-e u Dubrovniku

Bernie Ecclestone
Foto: dulist.hr
1/4
27.09.2013.
u 10:52

U Dubrovnik su zbog sastanka stigli i bivši vozač Formule 1 Emerson Fittipaldi, predsjednik FIA-e Jean Todt, šef Ferrarijeve momčadi Stefano Dominicali i Carlos Slim Domit

Šef Formule 1 Bernie Ecclestone, ponovno je u Dubrovniku. Ovoga puta radi sastanka čelnika Međunarodne automobilske federacije (FIA) koji se danas održava. U Dubrovnik su zbog sastanka stigli i bivši vozač Formule 1 Emerson Fittipaldi, predsjednik FIA-e Jean Todt, šef Ferrarijeve momčadi Stefano Dominicali i Carlos Slim Domit, sin jednog od najbogatijih ljudi na svijetu Carlosa Slima.

Oni su sinoć večerali na tvrđavi Revelin gdje je domaćin bio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, piše dulist.hr.

>> Bernie oduševljen Hrvatskom: Ovdje sam uvijek sretan!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije