Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAMNA STRANA SLAVE

‘Brojio joj je koliko jede i manijakalno je kontrolirao’

Ben Stiller i Christine Taylor
Foto: Reuters
1/5
17.06.2017.
u 10:38

Ben Stiller posljednji je među slavnima optužen za nasilje

Ponekad nam ljudi koje najviše volimo i za koje mislimo da vole nas nanose najveću bol. No nasilje ima i drugu stranu koju nije uvijek lako uočiti izvana. Psihičko, odnosno emotivno ili verbalno nasilje najrasprostranjeniji je oblik nasilja i nije ga jednostavno prepoznati.

Nešto slično proživjela je i glumica Christine Taylor, supruga hollywoodske zvijezde Bena Stillera, koji je manijakalno kontrolirao njezin život. Ona je zbog toga nakon 18 godina zatražila razvod.

– Zajedno su brojili bademe, nije ih smjela pojesti više od 15 na dan – rekao je dobro upućeni izvor.

Psihičku torturu proživjela je i pjevačica i glumica Jennifer Lopez, koja je o svemu progovorila u memoarima “True Love”. Iako nije otkrila o kojem je partneru riječ, u knjizi je napisala da je pretrpjela psihičko zlostavljanje.

– Nikada nisam imala modricu na oku ili rasječenu usnicu, ali bila sam u vezama u kojima su me na ovaj ili onaj način zlostavljali – istaknula je 47-godišnja pjevačica i majka dvoje djece. Koliko “ljubav boli”, otkrila je i glazbenica Mariah Carey koja je otvoreno progovorila o psihičkom zlostavljanju koje je pretrpjela u braku s Tommyjem Mottolom, bivšim direktorom kuće Sony Music. Pjevačica je deset godina trpjela emotivno zlostavljanje i pretjeranu kontrolu. Nije smjela surađivati s ljudima s kojima je željela raditi, morala je snimati albume koji joj se nisu sviđali, a izolirao ju je od obitelji i prijatelja.

Reper Eminem imao je pak kompliciran odnos s majkom Debbie Nelson. Nekoliko je puta u pjesmama progovorio o majčinu psihičkom zlostavljanju kojem je u djetinjstvu bio izložen. No njegova je majka u memoarima demantirala njegove izjave.

Nesretno djetinjstvo s roditeljima koji su je psihički maltretirali i zanemarivali proživjela je i glumica Drew Barrymore. Majka ju je vodila u klubove u kojima su joj nudili droge. Do 13. godine Drew je završila na rehabilitaciji, gdje se liječila od ovisnosti o drogama i alkoholu. I neke hrvatske zvijezde prati etiketa zlostavljača. Poznati su slučajevi pjevača Mladena Grdovića, koji je prije sedam godina osuđen na 20 dana zatvora zbog obiteljskog nasilja, i pjevača Daniela Popovića čija je supruga progovorila o njegovu nasilničkom ponašanju, a svojedobno je priznao da ju je znao “ošamariti”, ali u samoobrani.

Komentara 5

NE
Neonacionalist
11:19 17.06.2017.

Baš me iznenadilo ovo sa Ben Stilerom koji mi je jedan od omiljenih glumaca i volim gledati njegove komedije , nekako kroz njegove filmove sam stekao dojam da je drugačiji tip ali to su ipak samo filmske uloge a onaj koji ih glumi u stvarnom životu može biti posve drugačiji . Iako ima ona jedna njegova uloga u filmu Dodgeball gdje glumi onog vlasnika teretane koji je prije bio jako debeo pa se onda potpuno tjelesno transformirao i onda pazi na svaki zalogaj pa ima recimo ona scena gdje pokušava pojesti komad pice odnosno iskušava vlastitu volju pa sam sebe trese sa strujom da je ne bi pojeo , zapravo upravo je njegova supruga Christina Taylor od koje se sad razvodi glumila u tom filmu.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:18 17.06.2017.

Bio sam u vezi sa jednom slavnom osobom i mogu potvrditi da slava ima tamnu stranu. Svaki dan mi je kuhala, bio sam primoran jesti da bi ona svaku večer milovala moj trbuh i tepala mu sa "moja odvojena škembice". Stvarno mi je bilo teško svaki dan jesti janjetinu, odojka, srneći gulaš, špek fileke, lososa itd. Srećom sam se rastao od nje.

DU
Deleted user
12:41 17.06.2017.

Jedni ga smatraju dobrim glumcem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije