Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veo tajne

Belma Hodžić na Trsatu će Mirzi Džombi reći “da”

belma
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
01.07.2010.
u 20:23

Burma je voditeljici dar za 25. rođendan jer je, kaže, sve što želi već dobila. Rođendan će joj sutra ionako zasjeniti svadbeno slavlje na koje je par pozvao samo najbliže prijatelje i obitelj.

Simpatična i uvijek brbljava RTL-ova voditeljica Belma Hodžić zavjetovala se na šutnju o detaljima svog sutrašnjeg vjenčanja s rukometašem Mirzom Džombom.

– Ne mogu vam ništa reći, ama baš ništa nikome neću reći na temu svadbe – neprestano se smješkajući kazala nam je lijepa Belma, dajući do znanja da je jako sretna. Kako i ne bi bila kad sutra na Trsatskoj gradini na 25. rođendan od voljenog Mirze dobiva najljepši dar – vjenčani prsten. Na pitanje što si je još poželjela, skromno kaže:

– Sve što želim već imam, a rođendane već odavno ne slavim. Rođendan će sutra ionako zasjeniti svadbeno slavlje na koje je par pozvao samo najbliže prijatelje i obitelj, a mladenka bi trebala zablistati u haljini koju je za nju dizajnirao njezin prijatelj Juraj Zigman. Godinu dana veze Mirza i Belma odlučili su okruniti brakom, a najteže od svega u toj situaciji Belmi je promjena prezimena.

– Kad kažem Belma Hodžić, to mi zvuči nekako cajkasto, a kad kažem Belma Džomba, pomislim što sam to jadna skrivila da se tako prezivam – rekla je voditeljica.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:43 01.07.2010.

E,pa sad...Ako je samo do prezimena....Onda ga ne zasluzujes..Znala si kako se Mirza preziva. Dzomba! Dzomba !Dzomba !Dzomba !Dzomba !.. Sretno !

LB
light_blue
20:59 01.07.2010.

Nek promjeni ime i super! ana dzomba, bas krasno pase :D

DR
dreamer34
21:16 01.07.2010.

Belma i Mirza ... jesu Hrvatine pa mogu na Trsat. Bolje bi im bilo da idu u Meku i Medinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije