Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nerazdvojni

Belma Hodžić i Mirza Džomba proveli romantičan vikend u Italiji

belma hodžić
Boris Ščitar / Pixsell
14.05.2010.
u 09:52

Zaljubljeni par obožava putovanja, a najbliža destinacija gdje mogu pobjeći od znatiželjnih domaćih fotografa je Italija.

Belma Hodžić, zgodna voditeljica RTL-a, provela je romantičan vikend u Italiji sa svojim dečkom, rukometašem Mirzom Džombom.

Belma je trenutačno na odmoru, no nije odlučila kako će ga provesti. No ako se zaredaju romantični izleti s Mirzom (šuška se da će se za njega uskoro i udati), tko zna, možda ih ponese trenutak na godišnjem.

Komentara 2

ZA
zami
11:46 14.05.2010.

Ma neka se samo muslići vole.

DC
DC
04:37 12.06.2010.

\'Belma je trenutačno na odmoru, no nije odlučila kako će ga provesti. No ako se zaredaju romantični izleti s Mirzom ...\' Vrlo profesionalan izbor rijeci, posebno one \'no\' koja u kontekstu kad se ovako upotrebi nema ustvari nikakvog smisla. Kakva je vijest takav i novinar koji je donosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije