Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODOLJIVA POŽUDA

Beckhamovi vodili ljubav u liftu

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters
1/2
09.09.2010.
u 16:00

Od 1999., kad su razmijenili prstenje, na račun svojih imena Victoria i David Beckham zaradili su oko 960 milijuna kuna, a sada su snimili i reklamu za svoj peti parfem “Intimately Beckham Yours”.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
barlovic
22:29 09.09.2010.

I opet naslov nema veze s ničim ( u ovom slučaju reklamom ). Odvratno je to u što su se novine pretvorile. Puki senzacionalizam. Zar baš sve moramo \" pokupiti \" od \" amera \"? :( :( :( Šest, sedam kuna za ovakve gluposti ne vrijedi davati.

JA
jankoprekobrda
18:08 14.09.2010.

hoce li neki novinar poceti pisati stanje sa Viktorijinom stolicom i Davidovim izmokravanjem, mozda i to nekoga znaima. A Viktorija, niti stasa, niti galsa, ni brige ni pameti IQ je upola manji od broja cipela, ali izgleda jos uvijek veci od novinara koji ovakve vijesti stavljaju u novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije