Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVETI STEFAN

Beckhamovi na odmoru u Crnoj Gori imaju cijeli popis bizarnih zahtjeva

David Beckham
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
1/3
17.07.2018.
u 14:08

Između ostalih, na popisu su zahtjevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihove. Tražili su i posebnu hranu te vodu koju inače piju, ali i povećani protok kisika u njihovim sobama

Mediji u regiji već danima bruje o tome da je obitelj Beckham posjetila Crnu Goru. Oni se trenutačno nalaze na Svetom Stefanu, a paparazzi na sve načine pokušavaju doći do njih. Kao što se moglo i pretpostaviti, David i Victoria tražili su potpunu privatnost, pa tijekom boravka u Crnoj Gori imaju pratnju, ali i istu poslugu, kuhare i konobare.

Beckhamovi su u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva, piše Kurir.

Između ostalih, na popisu su zahtjevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihove. Tražili su i posebnu hranu te vodu koju inače piju, ali i povećani protok kisika u njihovim sobama. Viktorija je vrlo odmjerena i slabo komunicira s ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima – ozbiljna je i šutljiva dok je David opušten – kazao je izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Beckhamovi uživali na plaži. Bez obzira na svu privatnost, na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko fotografija na kojima su David, Victoria, kći Harper te sinovi Cruz i Brooklyn.

Vodstvo resorta izabralo je posebne djelatnike koji brinu o Beckhamovima i spremaju njihova dva luksuzna aprtmana. Sobarice u apartmane ulaze točno u određeno vrijeme i to bez mobitela, kako slučajno ne bi fotografirale sobe slavne obitelji.

David Beckham
1/5

Komentara 13

KN
katarina.novotni
22:00 17.07.2018.

Nitko nema petlje odbrusiti tim umišljenim veličinama i to onako pristojno "žao nam je ali nismo u mogućnosti ...", pa neka se tako krebelje gdje mogu. Ja ih ne bi ni prepoznala. Prezirem takve ljude.

OD
oltar domovine
18:00 17.07.2018.

pa moraju imat pojacan dotok kisika sigurno David radi 5-6 ljubav sa Viktorijom ...

UM
Umjereni
18:56 17.07.2018.

Nije to engleska dekadencija, to je dekadencija svih bogatih. Njihov smještaj zato stoji kao da je hotel tjedan dana dupkom pun. Dekadentno je i da je Todorić živio u dvorcu i putovao privatnim helikopterom dok je roblje radilo za njega za crkavicu od 3000 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije