Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Beckhami žele djevojčicu i pripremaju se na četvrto dijete?

victoria beckhma
afp
08.02.2010.
u 08:57

Nakon što joj je sestra Louise kazala da očekuje još jedno dijete, i Victoria Beckham ponovo osjeća želju za majčinstvom. Svaki od njezinih sinova; Brooklyn, Romeo i Cruz, rodili su se nekoliko mjeseci nakon Louisine djece.

Nakon što joj je sestra Louise kazala da očekuje još jedno dijete, i Victoria Beckham ponovno osjeća želju za majčinstvom. Svaki od njezinih sinova; Brooklyn, Romeo i Cruz, rodili su se nekoliko mjeseci nakon Louisine djece.

Kad je doznala da je Louis trudna 14 tjedana, Victoria je navodno rekla Davidu kako na bebi moraju poraditi nakon ljetnog SP-a, a njezina sestra Louise upravo je to i predvidjela:

- Louise je već svima ispričala kako očekuje da i Posh i David dobiju četvrto dijete. Uostalom, oboje već godinama priželjkuju djevojčicu - kazao je izvor blizak paru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije