Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala darove

Beba Maje Šuput skuplja luksuzne darove: Bloom je dobio češalj čija je cijena 1600 kn

Foto: Instagram
1/16
02.04.2021.
u 11:10

Prvo je pokazala dvije boce džina na kojima piše Bloom, a onda i češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila luksuznim darovima koje je dobio maleni Bloom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prvo je pokazala dvije boce džina na kojima piše Bloom, a onda i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna

"Pao i prvi fancy češalj za malog čupka", napisala je Šuput.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Češalj je trenutačno rasprodan i nije ga moguće nabaviti na web stranici brenda.  

Foto: FIBA/Screenshot

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objavljuju fotografije s malenim. – Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku – napisala je Maja nedavno.

Sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i bio dugačak 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila.  – Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije toga govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu – rekla je Maja prije nekoliko mjeseci, a uoči samog poroda u intervjuu za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  – Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi – izjavila je Maja. 

VIDEO Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

Komentara 15

AN
ANNY
12:25 02.04.2021.

Ovo više nije normalno. Takva hvalisanja i objave u situaciji kad je mnogo onih koji nemaju za goli život dokazuje kako su neki sebični i plitki. Hvaliti se putem medija je dno, dna.

BO
bolnaistina
12:36 02.04.2021.

I pod obavezno mami poklon za besplatnu depilaciju.

LE
lebar
13:09 02.04.2021.

bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije