Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskren i otvoren

Bare: 'Još sam uvijek na metadonu. Za mene je već prekasno'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
24.10.2018.
u 16:00

Goran Bare uvjeren je da će živjeti još 15-ak godina. To mu je, kako kaže, sasvim dovoljno da snimi još nekoliko albuma na koje će biti ponosan.

Goran Bare još je jednom otvoreno progovorio o svom životu koji je obilježila ovisnost o teškim drogama i alkoholu. -Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno - rekao je glazbenik u intervjuu za 24 sata. 

53-godišnji pjevač dodao je i da misli kako mu je ostalo još 15,16 godina života što mu je dovoljni, kako kaže, da snimi 2 do 3 albuma na koje će biti ponosan. 

Progovorio je Bare i o teretu slave s koji se susreo. Biti popularan ne nosi samo one lijepe stvari, ističe glazbenik. Jedno vrijeme nije imao mira pa se povukao u potpunosti. Uopće nije izlazio iz kuće jer je, kako tvrdi, postalo kritično.

- Jedna žena me uhvatila kao što kauboj hvata konja. Zove dijete, viče 'evo ga' i drži me za ruku. Pa pustite me kažem, ma kakvi, nema šanse - ispričao je Bare.Da mu ljudi prilaze sada mu je već sasvim normalno jer nema svog vozača, a ni tjelohranitelja. 

Otkrio je i da razmišlja o tome da izda knjigu. -Dao bih nekom čovjeku da moje misli ili svoje mišljenje pretoči u knjigu - zaključio je osebujni glazbenik.

Ključne riječi

Komentara 17

PR
privilegirani
17:25 24.10.2018.

kolko je utrpo u sebe dobro je uopče živ

AN
AnteKino
19:58 24.10.2018.

A je popularan ovaj narkoman , neznam zasto je uopce ovaj clanak objavljen . Poticaj mladima kao da je to nesto dobro ... UZAS ....

DO
dotoresa
23:02 24.10.2018.

Kad ne bi sebi bija centar svita-moga bi sići i s metadona. Imaš ditre-jesil bija ćaća bar jedan dan??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije