Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O politici

Bare: Bio sam mali tupan koji je mislio da će sve procvjetati kad dođe SDP na vlast

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
29.10.2018.
u 21:31

Cijeli SDP pati zbog Davora Bernardića. Da je on pravi socijaldemokrat i ljevičar, dao bi ostavku i otišao, kaže glazbenik.

Goran Bare bio je danas gost "Pressinga" na N1 televiziji i voditelju Petru Štefaniću odgovarao je na pitanja o glazbi i politici. Kaže kako u Hrvatskoj nema rock scene.

- Nema ni časopisa, ni ničega. Možda i ima, možda griješim jer sam se malo povukao - veli pjevač. Kaže kako ponekad zaboravi da ima 53 godine sve dok ga tijelo ne upozori na to, a na pitanje da li je razočaran u političku scenu kaže:

- Uf, jako. Mislim da sam bio mali tupan koji je mislio da će sve procvjetati kad dođe SDP. Cijeli SDP pati zbog Davora Bernardića. Da je on pravi socijaldemokrat i ljevičar, dao bi ostavku i otišao. 

Za premijera Andreja Plenkovića kaže:
- On je klasični političar, kao da je izašao iz tvornice za političare. Mislim da ništa drugo ne bi mogao raditi nego biti političar.

Osvrnuo se i na to što je bivšem predsjedniku Ivi Josipoviću dao prava na korištenje svoje pjesme Put ka sreći u predsjedničkoj kampanji.

- U to vrijeme sam bio u gadnoj besparici, nisam imao peneza u džepu. I što da radim? Stiže mi poruka da ću dobiti neku lovicu ako dam tu pjesmu. Sića, 50-ak tisuća kuna. Bio sam toliko očajan da sam rekao: Ok. Bili su tu i neki ljudi koje sam jako cijenio...  Ja zaista ništa nisam znao o njemu. Malo neodgovorno, ali bio sam očajan - priznaje Bare.

 

Komentara 51

QO
qoxo
23:53 29.10.2018.

Milanovićev SDP je bila izrazito fašističko pravoslavna stranka koja je brojala krvna zrnca jer su ju vodili isključivo pravoslavci i jedan hrv. veleizdajnik Dončić koji je tursko francuskom konzorciju bukvalno poklonio nacionalni aerodrom Franjo Tuđman. Da, sdp su vodili isključivoo pravoslavci poput Stazića, Jovanovića, Grčića, Opančić, Milanovića i sličnih koji su postali političari da bi uništili Hrvatsku. Danas im smeta Davor Bernardić jer je Hrvat pored kojeg ne mogu nastaviti tamo gdje su stali. Trebao bi Bare biti oprezan s tom S-srpskom D-destruktivnom P-artijom

DO
domxerex
02:41 30.10.2018.

Svaka stranka dobije vodstvo kakvo zaslužuje. SDPJ je vašnije pravo LGBTQ osoba i njihove želje za seksom u javnosti nego radnička prava i stanje u pojedinim sektorima hrvatske industrije. SDPj bi radi povratka na vlast bio spreman dati Agrokor Todoriću i državnim novcem sanirati privatna borodogradilišta. Sve samo da dođu na vlast jer vlast to je slast. Svima!

ČE
četvrti
22:46 29.10.2018.

Kao što mu je mišljenje nekad bilo tupavo, takvo je, očito, i danas. Otkud takva umišljenost ( i to ne samo kod Barea, nego kod većine naših glazbenika i, i osobito, književnika) da govore o pojavama o kojima ne znajuu ama baš ništa? Nije li to zapravo glupost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije