2 -2°C
  • qoxo:

    Milanovićev SDP je bila izrazito fašističko pravoslavna stranka koja je brojala krvna zrnca jer su ju vodili isključivo pravoslavci i jedan hrv. veleizdajnik Dončić koji je tursko francuskom konzorciju bukvalno poklonio nacionalni aerodrom Franjo Tuđman. Da, sdp su vodili isključivo ... prikaži još!o pravoslavci poput Stazića, Jovanovića, Grčića, Opančić, Milanovića i sličnih koji su postali političari da bi uništili Hrvatsku. Danas im smeta Davor Bernardić jer je Hrvat pored kojeg ne mogu nastaviti tamo gdje su stali. Trebao bi Bare biti oprezan s tom S-srpskom D-destruktivnom P-artijom

  • domxerex:

    Svaka stranka dobije vodstvo kakvo zaslužuje. SDPJ je vašnije pravo LGBTQ osoba i njihove želje za seksom u javnosti nego radnička prava i stanje u pojedinim sektorima hrvatske industrije. SDPj bi radi povratka na vlast bio spreman dati Agrokor Todoriću ... prikaži još! i državnim novcem sanirati privatna borodogradilišta. Sve samo da dođu na vlast jer vlast to je slast. Svima!

  • četvrti:

    Kao što mu je mišljenje nekad bilo tupavo, takvo je, očito, i danas. Otkud takva umišljenost ( i to ne samo kod Barea, nego kod većine naših glazbenika i, i osobito, književnika) da govore o pojavama o kojima ne znaju ... prikaži još!u ama baš ništa? Nije li to zapravo glupost?

Još iz rubrike Showbiz

od čega boluju?

Život im je visio o koncu: Teške dijagnoze obilježile su život slavnih

hrvoje horvat

Ovo je žena koja je vratila harmoniku tamo gdje pripada

3
astro analiza

Ni prosječan, ni običan! Tko je zapravo suprug Elle Dvornik?

30