Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda "Na granici"

Poznata glumica otkrila zašto je završila na policiji

Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/4
30.01.2019.
u 13:14

Glumica se ni kriva ni dužna našla na ispitivanju na policiji zbog sumnje da krijumčari duhan.

Glumicu Barbaru Vicković u seriji Nove TV "Na granici" gledamo u ulozi Mire Masle.

 Cijela njena obitelj u seriji se bavi krijumčarenjem, a u intervju za Story 48-godišnja glumica ispričala je kako se i ona jednom, ni kriva ni dužna našla usred jedne šverc-afere.

Naime, Barbara je bila pozvana na razgovor u policiju gdje su joj objasnili kako postoji sumnja da je netko preko njenog broja telefona dogovarao krijumčarenje duhana.

– Taj moj broj navodno je bio i u oglasniku, ne mogu se više sjetiti kako se točno situacija odvijala. Tada mi se u glavi samo vrtjelo kako nemam načina da im dokažem da nisam švercerica. Naravno, policija je brzo shvatila da nemam nikakve veze s tim – prisjetila se glumica. 

Komentara 2

VO
vorda400
14:27 30.01.2019.

A nemam pojma koliko zarađuje na toj tv seriji ali sigurno joj ne smeta malo love sastrane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije