Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
avantura

Barbara Štrbac: Suprug Zoran najdraži mi je suputnik

štrbac (1)
Foto: Privatni album
1/3
26.09.2010.
u 09:00

– Njihovi odresci, iako inače nisam ljubitelj, nešto je što morate probati. Kad smo već bili u Patagoniji probali smo i plodove more, ali savjetujem - držite se mesa, koje je ondje najbolje na svijetu – kaže.

Arhitektura, šarm stanovništa i hrana Argentine ‘kupili’ su riječku dopisnicu Nove TV Barbaru Štrbac, kad je u tu zemlju otputovala radi sudjelovanja na Svjetskom novinarskom prvenstvu u skijanju, na kojem je osvojila broncu.

– Buenos Aires ima svoj šarm čak i kad zapnete u stravičnoj prometnoj gužvi, jer Argentinci stalno protiv nečega protestiraju. Tijekom mog boravka trajala je žestoka borba srednjoškolaca i njihovih roditelja. Mnogo je siromaštva, pa beskućnike možete vidjeti na svakom koraku jer je kriza, od koje se Argentina oporavlja zadnjih deset godina, ostavila traga – priča Barbara, kojoj te sive slike nisu umanjile doživljaj prekrasnog grada. Atmosfera Ushuaia, u kojem je održano natjecanje, Barbaru je podsjetila na seriju “Život na sjeveru”, a stanovnici vole reći da žive na kraju svijeta, jer je to mjesto odakle se kreće Južni pol.

U Argentini je nemoguće ostati gladan, ali samo pod uvjetom da niste vegetarijanac. – Njihovi odresci, iako inače nisam ljubitelj, nešto je što morate probati. Kad smo već bili u Patagoniji probali smo i plodove more, ali savjetujem - držite se mesa, koje je ondje najbolje na svijetu – kaže. U Buenos Airesu isplati se kupiti kožnate odjevne predmete, i to u trgovinama, jer na ulici će prodavači iskoristiti svaku priliku da dignu cijenu.

– Dobro društvo ključno je za uspjeh svakog putovanja. Ekipa novinara skijaša svakako je pri vrhu moje liste, ali prvo mjesto ipak drži moj suprug Zoran – otkrila je novinarka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije