Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dilema voditeljice

Barbara Kolar objavila staru fotku: Nekoć mi nije trebao photoshop

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
30.08.2018.
u 17:32

Dilema: “Dovraga, nekoć mi nije trebao photoshop” ili “Ajde, barem je postojalo vrijeme kad mi nije trebao photoshop”? - napisala je Barbara uz fotografiju.

Radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar na Instagramu je objavila jednu stariju fotku nastalu tijekom jednog snimanja na kojem je stilist bio Neven Ciganović.

- Dilema: “Dovraga, nekoć mi nije trebao photoshop” ili “Ajde, barem je postojalo vrijeme kad mi nije trebao photoshop”? - napisala je Barbara uz fotografiju. 

 

 

Njeni prijatelji i pratitelji na ovoj društvenoj mreži napisali su joj kako joj photoshop nije trebao ni tada, a ne treba joj ni sada. Slično joj je rekao i Neven Ciganović prisjećajući se tog snimanja.

- Omg..moram priznati,i meni je to bilo jedno od najdražih snimanja.Tada smo bogme zakucali s tim snimanjem,nije bilo dalje. To su bila vremena bez photoshopa,ali iako je danas drugačije, nema tog photoshopa koji može nadomjestiti tvoj šarm i prikriveni seksepil draga. - poručio joj je Cigi.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Komentara 7

DU
Deleted user
18:34 30.08.2018.

Pazi sad kad krene prva partizanska....IMA Usato U😂😂😂😂✌🇭🇷👍

LU
Luka552
19:08 30.08.2018.

Završit će u pupijevim novostima.

DR
Drmiha
17:51 30.08.2018.

barbara odlicna kosulja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije