Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Voditeljica zaplivala glumačkim vodama: ‘Obožavam glumu, ali ozbiljnije angažmane ne bih prihvatila’

Foto: Instagram
1/7
06.07.2019.
u 09:00

Barbara Kolar u seriji glumi voditeljicu jednog izbora pa problema s ulaskom u lik, kaže, nije imala. Snimanje je proteklo u najboljem redu.

Da glumci dobro plivaju u voditeljskim vodama, već je dobro poznato. Tarik Filipović, Igor Mešin i Rene Bitorajac odavno su izborili svoje mjesto i bez problema stali uz bok dugogodišnjih voditeljskih imena. U posljednje vrijeme sve je više voditelja koji su se odlučili okušati u glumi. Nakon Zorana Šprajca i njegove uloge u seriji “Pogrešan čovjek”, glumi se barem nakratko posvetila i Barbara Kolar, koju ćemo uskoro gledati u HRT-ovu sitcomu “Ko te šiša”.

– Pojavljujem se u dvije male scene u kojima glumim voditeljicu jednog natjecanja. Riječ je o ulozi koja je vrlo slična mojem poslu pa se i nisam pretjerano namučila s ulaskom u dramatiku uloge – kaže nam Kolar koja se novim angažmanom ovih dana pohvalila i na društvenim mrežama. – Obožavam epizodne ulogice u domaćim sitcomima! Kao i zabavno popodne na setu – napisala je jedna od naših najomiljenijih voditeljica uz fotografiju sa snimanja koje je proteklo u najboljem redu.

– Sve je bilo gotovo za manje od deset minuta. Pitala sam odmah može li sljedeći put neka kompliciranija uloga, dulje je trajalo dok sam se obukla i našminkala nego samo snimanje – smije se Kolar i dodaje da je seriju pratila i do sada. – Pogotovo sam gledala ovu sezonu kad nam je u showu “Zvijezde pjevaju” bila Katarina Strahinić koja je silno simpatična pa sam osjetila potrebu i zbog nje to malo pogledati – govori voditeljica koja, barem za sada, ozbiljnijih glumačkih ambicija nema.

– Takve stvari zahtijevaju dosta vremena koje bih teško pronašla u svojem rasporedu. Sigurna sam da Ofeliju u Hamletu sigurno nikada ne bih glumila – napominje Kolar, iza koje su već epizodne uloge u serijama “Bitange i princeze”, “Stipe u gostima” i “Naša mala klinika”. Svojedobno su joj nudili i uloge u mjuziklima, no njih je, kako kaže, morala odbiti zbog previše obveza. Obveze je čekaju cijelo ljeto pa je primorana provesti ga na vrućem gradskom asfaltu. – Nadam se da ću barem uspjeti provjeriti što sve zanimljivo ljeti nudi Zagreb – kaže.

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije