Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješan par

Barack i Michelle Obama pripremaju tv projekt, evo o čemu je riječ

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.03.2018.
u 13:33

Bivši prvi par SAD-a snimao bi specijalne programe za Netflix, a sadržaj bi bile teme koje su dominirale u Obaminih osam godina u Bijelo kući.

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle pregovaraju s Netflixom o svojim emisijama, objavio je New York Post. 

Bivši prvi par SAD-a snimao bi specijalne programe za tu američku platformu za gledanje video sadržaja, piše list. Potvrde li se ta šuškanja, Obame bi dobili globalnu platformu preko koje bi zaobišli etablirane američke medije, poput Foxa.

Jedna od ideja je, navodi New York Times, da bivši predsjednik moderira rasprave o pitanjima kao što su zdravstvena zaštita, klimatske promjene i imigracija, teme koje su dominirale njegovih osam godina u Bijeloj kući. No, list piše da namjera emisija ne bi bili napadi na konzervativnog predsjednika Donalda Trumpa.

Zasad se ne zna koliko bi Obame bili plaćeni u slučaju postizanja dogovora. Bivši prvi čovjek SAD-a već se obraća publici izravno, preko društvenih mreža. Na Tweeteru ima više od 100, a na Facebooku 55 milijuna prijatelja.

Komentara 2

BI
bikica7
14:48 09.03.2018.

Koliko su dobili od Sorosa?Pristali da im Kina izveze robe 500 milijarfi $ , SAD u Kinu 250 milijardi $.

CR
cromak
17:40 09.03.2018.

Spuzva Obama nema sanse on je stigao dno dna tamo njega ni braca vise nevole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije