Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA Elthonovom imanju

Bankarev sin platio gotovo pola milijuna kuna za jedan njen poljubac

Elizabeth Hurley
Foto: Instagram
1/6
05.09.2014.
u 14:51

Obitelj milijardera Bhartija poznata je po svom dobročinstvu. Često doniraju novac u različite dobrotvorne svrhe.

Glumica i manekenka Elizabeth Hurley (49) stavila je svoje usne na raspolaganje na godišnjem ljetnom balu Woodside Eltona Johna (67) i njegova partnera Davida Furnisha (51) u Windsoru.

Povod ovoj, naizgled neobičnoj odluci, bilo je prikupljanje novaca za Eltonovu Zakladu za borbu protiv side, piše Daily Mail.

Je li zbog humanitarnih razloga ili zbog žarke želje da svoje usne spoji s njenima, Julian Bharti, sin bankarskog tajkuna Stana Bhartija, ponudio je vrtoglavih 480.000 kuna  (£50,000) i time postao pobjednik aukcije. Zbog ovog poteza Hurley ga je "pošteno nagradila" pruživši mu strastveni poljubac. Ovaj put je Bharti definitivno spojio ugodno s korisnim.

Obitelj milijardera Bhartija poznata je po svom dobročinstvu. Često doniraju novac u različite dobrotvorne svrhe.

>>Što se dogodilo bivšem dečku Elizabeth Hurley?

>>Elizabeth Hurley i Bill Clinton bili su ljubavnici?!

Komentara 1

PU
pulizg
16:03 05.09.2014.

I ja bi da imam!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije