Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se svidjele žiriju

Bake iz Ljubuškog podijelile publiku i posvađale se s Martinom Tomčić

Foto: Nova TV
1/6
25.11.2019.
u 11:32

Donijele su pršut, vino, sir i uštipke. ''Neka oni večeraju dok mi pjevamo'', rekle su i zagangale svoju novu pjesmu. No ovaj put nisu se svidjele žiriju te su se skoro posvađale s Martinom Tomčić.

Osim pjesme i veselja, Dream Team Babe priredile su pravo slavlje!

Donijele su pršut, vino, sir i uštipke. ''Neka oni večeraju dok mi pjevamo'', rekle su i zagangale svoju novu pjesmu. No ovaj put nisu se svidjele žiriju te su se skoro posvađale s Martinom Tomčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znamo jesu li bolji uštipci ili pjesma? 🔥 #NovaTV #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

 

– Kućni mi odgoj nalaže da ne budem takva kakva bih bila prema mlađim natjecateljima, no ovo je bilo lošije. Kada dođete u emisije uživo, trebale biste biti bolje, a vi to niste. Vi ste primjer zašto Davor i ja imamo oprečna mišljenja – kazala je Martina za natjecateljice iz Ljubuškog kojima je Davor Bilman stisuo zlatni gumb. Tomčić je isto tako rekla da nije vrijeđala njih osobno, već njihov nastup, ali prekasno jer se baka Neda već uvrijedila i rekla: "Martina, ćeri, ostarit ćeš i ti." 

– Vi ste svoje ostvarile – poručio im je Davor. 

Podsjetimo, Dream Team Babe osvojile su srca žirija u Supertalentu. Dobile su zlatni gumb u drugoj epizodi, a direktno u polufinale poslao ih je Davor. „Ovo je predivno, hvala svima, hoće nam srce iskočiti!“ komentirala je članica ne vjerujući što se dogodilo.
Naime, ove živopisne gospođe iz Ljubuškog na Supertalent došle su predstaviti ono što najbolje znaju – gangu i bećarac, a specijalno za show osmislile su i prigodnu pjesmu.

No neki gledatelji ipak nisu bili zadovoljni što su bake dobile zlatni gumb te su svoje negodovanje izrazili na društvenim mrežama.

– Sramota za ovu emisiju, svaka čast bakama ali ovo nije talent, praktički se sprdate s ljudima koji stvarno imaju talent i koji su mnogo vježbali kako bi se pokazali u najboljem svjetlu, sramota za Novu TV i za Bilmana koji me je jako razočarao jer sam mislio da je ozbiljan čovjek – glasi jedan komentar, a s tim se složila još jedna gledateljica:
– Divne su, drage vesele, ali ne za zlatni gumb.

Ključne riječi

Komentara 50

VJ
vjekoslavkatalina
12:39 25.11.2019.

ako je ova emisija bazirana da se otkriju i nagrade talenti..ali ocito se na tome ne bazira vec se pretvorilo u cirkus..i pravi talenti koji su se prijavili ne dolaze do izrazaja...martinu mozemo kritizirati ali ona se dosita trudi da se emisija ne pretvori u totalni cirkus...ovim babama je mjesti na folklornoj manifestaciji a ne u showu...jos malo me ne bi cudilo da se pojavi i miso kovac...u show-u...ili ukinuti ovu emisiju ili doista bude emisija gdje ce prije na vidjelo izaci talent nego cirkus..vidi babe se uvrijedile...ocito nisu navikle da budu odbijene...

MI
Mikiboy
20:40 25.11.2019.

Kakve ove divne bake imaju veze sa supertalentom. Pa sve bake su ovakve.

Avatar Optimyst
Optimyst
12:17 25.11.2019.

" Buki Skandal" ...nisu on i slični krivi što su primitivni , krivi su mediji što takve guraju u prvi plan i automatski ih proglašavaju "carevima" , "legendama" i otvaraju im medijski prostor. Talent i osnove kulturnog ponašanja bi see trebali podrazumijevati za emisiju ovakvog tipa ,a mnogi nemaju ni jedno ni drugo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije